Soțul Nicoletei Luciu a ajuns de nerecunoscut! Cu ce problemă s-a confruntat când a ajuns în București

Publicat: 24 ian. 2022, 10:55 Autor: Maria Apostol Vedete

Aflat cu treburi prin București, Zsolt Csergo s-a chinuit să încarce o sacoșă imensă în portabagajul mașinii sale. El a apelat la ajutorul unui amic, iar totul a devenit mai ușor. Soțul Nicoletei Luciu a ajuns la întâlnire la volanul unui Rolls Royce și cu greu a putut fi recunoscut. 

Omul de afaceri nu a simțit criza dată de pandemie. Din ce se aude, ar fi făcut chiar profit în această perioadă, așa că deloc nu se plânge. Conduce un Rolls ”bengos” și atrage privirile atunci când apare la volanul autoturismului. Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când Zsolt și-a făcut simțită prezența pe străzile Capitalei.

Avea întâlnire de afaceri mici, să spunem așa, iar omul cu care trebuia să se întâlnească nu l-a lăsat să aștepte, după ce și-a parcat bolidul la colțul străzii. Soțul Nicoletei Luciu trebuia să primească un ”colet”, iar când l-a văzut cum se chinuie pe cel care i-l aducea, a pus și el mâna pe o toartă a plasei în care se afla marfa.

Cei doi au traversat printre mașini până au ajuns la Rolls. Csergo a deschis portbagajul, iar sacoșa s-a ”pitulat” bine acolo. I-a mulțumit amicului, după care a urcat la volan și s-a dus în drumul lui. Mai multe imagini pe CANCAN.RO.

Nicoleta Luciu s-a mutat la Miercurea Ciuc

În urmă cu mai mulți ani, Nicoleta Luciu a renunțat la viața în București și s-a mutat alături de familie, soțul și cei patru copii ai lor, la Miercurea Ciuc.

Fosta vedetă TV recunoaște că nu își mai dorește să se întoarcă pe micul ecran. La ora actuală, Luciu își dedică aproape tot timpul creșterea copiilor. De asemenea, se mai ocupă și de afacerile familiei.

Nicoleta Luciu vine săptămânal în București Chiar dacă s-a mutat la Miercurea Ciuc, ea nu poate sta prea mult departe de Capitală. Nicoleta Luciu vine în București săptămânal, unde își face tratamente de înfrumusețare. Atunci când are mai mult timp la dispoziție, vedeta iese în oraș și cu prietenele sale.

Publicat: 24 ian. 2022, 10:55 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă