Soțul Ancăi Serea a fost testat pozitiv cu noul coronavirus! ” Am avut temperatură, m-am izolat şi am început să…”

Publicat: 23 Nov. 2020, 15:59 Vedete

Adi Sînă, soțul Ancăi Serea, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus la începutul lunii noiembrie. Cântărețul s-a izolat acasă și a respectat indicațiile medicului.

Soțul Ancăi Serea a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, după ce a început să aibă simptome. Timp de două săptămâni, artistul a stat izolat și s-a monitorizat. În afară de artist, nicio altă persoană din familie nu a mai luat virusul. Adi Sînă a luat decizia de a se izola în mansardă și să nu intre în contact cu celelalte persoane din locuință. Recent, el și-a refăcut testul și rezultatul a ieșit negativ. Timp de două săptămâni, Anca Serea a avut grijă singură de copii.

”În ultimele 20 de zile nu am putut să fac nimic, nu am putut să ies din camera mea în care m-am izolat. Am fost izolat de pe data de 2 noiembrie. Într-o seară am avut nişte frisoane şi am avut un pic de temperatură şi în momentul ala mi-am dat seama că se întâmplă ceva cu mine. Am zis atunci să nu mai stau în cameră cu Anca, să mă duc într-o altă cameră, una de la mansardă, unde am şi biroul de altfel.

Am o cameră mică unde e un birou, un pat, e baie. Am hotărât să mă izolez în camera aceea gândindu-mă că aş putea avea noul virus. Am avut temperatură, m-am izolat şi am început să iau vitamine şi paracetamol. În următoarea zi am fost la spital, mi-am făcut testul şi s-a confirmat ceea ce bănuiam, eram infectat cu noul virus, COVID-19. Forma a fost una uşoară pentru mine. Am avut febră la un moment dat, 39,5 şi 39, 6”, a spus soțul Ancăi Serea.

Adi Sînă s-a vindecat

”Dar asta m-a făcut să urmez tratamentul scris de doctor. Ce a fost mai rău a trecut în primele două nopţi. Aveam nişte dureri de cap foarte mari, era o menghină la capul meu. Acele frisoane, acele transpitaţii. A doua zi a fost mai bine, a treia şi mai bine, urmam tratamentul… foarte multe lichide, foarte multe vitamine. Am depăşit acest moment, m-am făcut bine.

De două zile am testul negativ. A fost greu şi pentru mine şi pentru Anca. Ei îmi lăsau mâncarea la uşă, la camera de la mansardă. Anca a rămas cu copiii, cu şcolile online, nu i-a fost uşor deloc. Acum este bine, m-am întors în dormitorul nostru, pot să îmi îmbrăţisez copiii, mi-a fost dor de ei”, a mai spus artistul.

Sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 23 Nov. 2020, 15:59 Vedete
Pe aceeași temă