Soții Laufer ajung cu gemenii acasă! Alina Laufer se externează de la Maternitatea Giulești

Publicat: 25 mart. 2021, 17:35 Autor: Dora Bazavan Vedete

Bucurie mare în familia Alinei și a lui Ilan Laufer! Gemenii familiei și mămica lor ajung azi acasă.

Cu toții sunt bucuroși și în extaz că, în sfârșit, după 7 săptămâni de spitalizare, în urma unei nașteri premature, Alina Laufer, băiețelul și fetița ei, s-au externat și deja au ajuns acasă.

Ilan și Alina Laufer sunt în culmea fericirii pentru că după 8 ani de încercări să își mărească familia, în sfârșit, și-au îndeplinit dorința! Pe 15 februarie, Alina a născut prematur și a adus pe lume doi gemeni care sunt acum sănătoși și frumoși. Azi, familia lor se întregește!

“Azi mergem acasă și suntem foarte fericiți! Am stat aproape 7 săptămâni în maternitate și credeam că plec acasă pe la sfârșitul lunii aprilie, dar ne-a ajutat Dumnezeu! Au mers bine gemenii, au luat bine în greutate și până săptămâna trecută nu credeam că plec așa devreme acasă. Mutasem copiii la pătuț și biberon și au mâncat bine o zi, dar după aceea nu mai vroiau, însă după consultul oftalmologic mi-a zis doamna doctoră că putem pleca acasă și încă nu îmi vine să cred! Copiii sunt bine acum. Luni aveau, ea  2,200 kg și băiețelul 2,60 kg. Iau câte 250 kg pe săptămână, cam așa. Contează foarte mult să mănânce, să fie ok, să nu aibă probleme. Săptămâna trecută le-am făcut două transfuzii de sânge pentru că aveau anemie. Puteam să ies mai repede din spital dar mi-era frică și am preferat să mai stau puțin aici cu gemenii și să le fie bine lor! Am avut răbdare! Acasă mă așteaptă mama, Karina – care e nerăbdătoare să își vadă frățiorii, și menajeră, dar mă voi descurca eu singură cu copiii. Fetița mănâncă mai bine. Eu le dau să mănânce cu biberonul, fac cu rândul și înjumătate de oră i-am hrănit deja pe amândoi.Ilan este extrem de încântat că în sfârșit își va putea lua în brațe copiii. Nu a avut voie până acum să intre să îi vadă!”, a povestit Alina Laufer pentru Ciao.ro.

 

 

 

Publicat: 25 mart. 2021, 17:35 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă