Soția celui mai bogat candidat la Primăria Capitalei a bifat o apariție memorabilă cu fundulețul ei ”tunat”

Publicat: 11 Sep. 2020, 21:54 Vedete

Ilan Laufer, unul dintre cei mai sexy politicieni din România, și-a anunțat candidatura la Primăria Capitalei. Mai interesant (ă) de-atât este soția lui, Alina, care deși se pregătește să devină mamă, defilează prin oraș cu niște forme ”periculoase”! 

Paparazzi CIAO.RO au surprins celebrul cuplu la un prânz pe fugă, în centrul Capitalei, alături de un prieten. Ilan Laufer, îmbrăcat la costum și cu ochelarii de soare la ”purtător”, a fost eclipsat de soția sa, Alina, care s-a îmbrăcat într-o rochiță scurtă și mulată.

Toată suflarea din zonă a rămas gură-cască atunci când blonda s-a întors cu spatele și și-a arătat ”învestiția” pe care a făcut-o în urmă cu cinci ani: 2 kilograme de grăsime injectate în funduleț, pentru a fi mai bombat.

De remarcat că Alina Laufer a purtat masca de protecție inclusiv pe stradă, de frica virusului chinezesc.

Soția lui Ilan Laufer este gravidă

Alina, soția lui Ilan Laufer, a aflat că va deveni mămică, iar anunțul a fost făcut chiar de ziua de naștere a soțului ei.

”În această dimineață am aflat că soția mea, Alina, este însărcinată, chiar de ziua mea și de ziua în care îmi depun candidatura pentru funcția de Primar General al Capitalei. Nu am primit niciodată în viață asemenea cadouri, cu atât mai puțin chiar de ziua mea de naștere. Le mulțumesc pe această cale tuturor colegilor și voluntarilor pentru un fantastic job’ cum ar zice Trump”, a zis atunci Ilan Laufer.

Publicat: 11 Sep. 2020, 21:54 Vedete
Pe aceeași temă