Sorina Pintea, reținută de DNA! Ambulanța a ajuns de urgență la detenție

Publicat: 02 Mar. 2020, 08:06 Arhiva

Sorina Pintea, fostul ministru al Sănătății, a fost reținută de DNA weekendul acesta. Omul politic a fost arestat în dosarul care o incriminează că a luat mită. Ea a fost transportată de urgență la Spitalul Clinic Sfânta Maria.

Sorinei Pintea i-au fost făcute mai multe investigații medicale, după ce a fost solicitată o ambulanță de urgență la detenție. Ea ar avea probleme de sănătate ziua trecută, astfel că a fost transportată la un centru medical specializat, scrie g4media.ro.

Chiar dacă nimeni nu a confirmat informația, surse din aresta au vorbit inclusiv despre tentativă de suicid.

Cu toate astea, sigur este doar că fostul ministru al Sănătății suferă de o boală autoimună care îi provoacă o stare de rău: „parestezii faciale şi la nivelul membrelor, dificultăţi de înghiţire, stări de vomă, senzaţie de apăsare la nivelul esofagului, senzaţii de arsură la nivelul membrelor”. Sorina Pintea este diagnosticată cu dermatomiozita idiopatică cu afectare pulmonară – pneumopatie interstiţială.

În cursul zilei de ieri, ambulanța sosită la arest i-a acordat Sorinei Pintea îngrijiri medicale. I-au administrat glucoza intravenos, ketoprofen şi un calmant. A făcut și un EKG.

”În această dimineaţă, la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă nr 1. a fost solicitată ambulanţa, pentru o persoană aflată în arest preventiv. Persoana a primit îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea”, se menţionează în informarea transmisă de către reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

 

Publicat: 02 Mar. 2020, 08:06 Arhiva
Pe aceeași temă