De o bună bucată de timp, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu sunt la cuțite. Au fost colegi la MasterChef, la Pro TV, au coborât apoi împreună în Bucătăria iadului (Hell’s Kitchen) la Antena 1, iar acum sunt la cuțite. Chefi la cuțite. Au noroc: cuțitele lor sunt supravegheate atent de un pistol. De fapt, de o Pistol. Gina Pistol este prezentatoarea show-ului, ai cărui jurați sunt cei trei chefi. Rampa lor de lansare a fost Pro TV-ul, de unde au plecat în 2014, urmând-o pe producătoarea Mona Segall, care și ea plecase la Antena 1. Cu notorietatea imensă câștigată la Pro, le-a fost simplu să revină pe sticlă la postul concurent al Pro TV-ului, Antena 1.
“Îmi plac ciorbele foarte mult, peștele. Copiilor le plac pastele”
Sorin Bontea (46 ani) a început să cocheteze cu bucătăria încă de mic, căci erau patru frați acasă, el fiind cel mai mic, și lui îi revenea sarcina de a o ajuta pe mama sa la gătit. Mama lui a fost bucătăreasă. La vârsta de 16 ani, Bontea s-a angajat într-un restaurant cu specific franțuzesc de pe Calea Victoriei, apoi, pe când era în armată, a gătit timp de o săptămână pentru 800 de militari. A simțit că bucătăria este casa lui așa că a continuat să gătească atât în restaurante din țară, cât și în străinătate, pe vase de croazieră.