Sore, dezvăluiri despre relaţia cu Răzvan Miheţ, fostul soţ al Oanei Matache: „Eram doi oameni singuri”

Publicat: 28 nov. 2023, 17:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Sore şi fostul soţ al Oanei Matache, Răzvan Miheţ, au avut o scurtă relaţie despre care artista a vorbit recent. Cei doi au fost surprinşi împreună la nunta lui Smiley cu Gina Pistol, însă la momentul respectiv nu au dat prea multe detalii.

Sore, în vârstă de 34 de ani, a încercat să îşi ţină viaţa privată departe de ochii curioşilor. În urmă cu un an, artista anunţa că s-a despărţit de tatăl fiicei sale, avocatul Mircea Julean, după o relație de 8 ani. Separarea a fost una cât se poate de discretă şi civilizată, ba mai mult, cei doi au în continuare o relaţie frumoasă de prietenie de dragul fetiţei.

Ce spune Sore despre relaţia cu Răzvan Miheţ

La câteva luni distanţă, cântăreaţa a apărut la braţul lui Răzvan Miheţ şi el un bărbat proaspăt divorţat. Acesta a avut o relaţie cu sora Deliei cu care are şi doi copii minunaţi. La vremea respectivă au apărut multe speculaţii cu privire la idila dintre cei doi, însă lucrurile nu au fost lămurite atunci.

Invitată în cadrul unui podcast, Sore a explicat cum au stat, de fapt, lucrurile.

„Nu prea e nimic de spus, eram doi oameni singuri, care au ieșit la câteva întâlniri. Presei i-a plăcut să înflorească, dar mă așteptam”, a spus Sore.

Sore: „Nu cred în dragoste la prima vedere”

Cântăreața recunoaște că este selectivă atunci când vine vorba despre partenerul ei și nu crede în dragoste la prima vedere. Bărbatul care ar putea să îi fure inima vedetei ar trebui să lege o conexiune mentală

„Nu cred în dragoste la prima vedere, cred că putem percepe energia celuilalt din prima, iar acea impresie cântărește foarte tare. Pentru mine, combinația ideală e formată din compatibilitate energetică, conexiune mentală și emoțională. Altfel spus, apreciez oamenii, în general, care au inteligență emoțională, nu au teamă de a fi vulnerabili, oamenii care au ceva de spus, cu care comunicarea se desfășoară lejer. E cel mai frumos să te simți liber în compania cuiva, nu crezi?”, a spus Sore în interviul pentru viva.ro.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 28 nov. 2023, 17:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă