Sora secretă a lui Pepe, adevărul despre relația cu artistul. Cum se înțeleg cei doi: „Nu am avut tangențe foarte mari”

Publicat: 22 Jan. 2021, 14:44 Vedete

Sora secretă a lui Pepe a făcut dezvăluiri incredibile despre relația ei cu celebrul artist. Rebeka a povestit totodată faptul că nu își dorește să mai rămână în umbra familiei sale și vrea să arate care este de fapt relația cu membrii acesteia.

Rebeka are 17 ani, iar în urmă cu câteva zile s-a hotărât să spună adevărul cu privire la familia sa. Tânăra este sora secretă a celebrului artist Pepe și a făcut în cadrul unei emisiuni TV dezvăluiri despre cum se înțelege cu acesta.

Sora secretă a lui Pepe, adevărul despre relația cu artistul

Frumoasa blondină își dorește ca într-o bună zi să fie la fel de cunoscută ca fratele său, iar pentru acest lucru muncește din greu. Rebeka a început lecțiile de canto de la vârsta de 12 ani pentru că își dorește o carieră în industria de la noi.

Deși spera ca fratele său celebru să o ajute măcar cu un sfat, tânăra susține faptul că acest lucru nu s-a întâmplat niciodată și nici nu s-a folosit de numele său pentru a ajunge departe, potrivit spynews.ro

„Nu am avut tangențe foarte mari, eu nu am spus niciodată cine sunt, că sunt sora lui Pepe. Eu mi-as fi dorit susținerea sa morală, atât. Să îmi spună <> <>. Mi-a spus că mai durează, că momentan sunt mică. Am crescut, dar tot nu se întâmplă nimic”, a spus Rebeka.

Mai mult decât atât, blondina susține faptul că fratele său nu a susținut-o deloc în ceea ce privește planurile sale de viitor.

Rebeka și cei 6 frați ai ei nu comunică și nici nu au o relație apropiată, așa cum ar exista în alte familii, iar acest lucru i-a provocat o mare suferință.

„Pe o scară de la 1 la 10, deloc, 0. Eu îmi doresc, eu cred că orice copil își dorește un frate mai mare sau o soră mai mare cu care să vorbească. Ei sunt indiferenți față de mine, eu nu am cum să trag întruna de un om. Din 6 frați e foarte greu, e o diferență de 20 de ani între mine și Pepe, eu având 17, el 40, îmi putea fi tată. Eu am fost întotdeauna în afara cercului și nu vreau să mă bag eu așa în cerc. Au fost 17 ani în care ei n-au existat lângă mine. Tata a fost cum a putut, cu un sfat, cu o vorbă bună. E criticul meu cel mai mare”, a dezvăluit tânăra.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 22 Jan. 2021, 14:44 Vedete
Pe aceeași temă