Soprana spaniolă Montserrat Caballé a murit la vârsta de 85 de ani

Publicat: 06 Oct. 2018, 12:24 News 3

Decesul survenit în dimineaţa zilei de sâmbătă a fost confirmat de reprezentaţi ai spitalului Sant Pau din Barcelona, citează El Pais.

Soprana spaniolă Montserrat Caballé a murit la vârsta de 85 de ani

Soprana spaniolă Montserrat Caballé a murit la vârsta de 85 de aniPe parcursul carierei sale, Caballé a împărţit scena cu mari artişti precum Luciano Pavarotti, Plácido Domingo şi José Carreras.

„Când cântam Manon Lescaut cu Plácido Domingo, care era minunat, el mi-a spus că descoperea o nouă lume cântând cu mine şi mie mi se întâmpla la fel. Cu José Carreras am avut o relaţie specială, eram vrăjiţi când ne ascultam reciproc. În ceea ce îl priveşte pe Luciano Pavarotti, el era ca un tată”.

Soprana spaniolă Montserrat Caballé a murit la vârsta de 85 de aniCaballé a colaborat şi cu Freddie Mercury pentru piesa „Barcelona”, lansată în 1987 şi folosită pentru Olimpiada din 1992.

În decembrie 2015, a acceptat o pedeapsă de 6 luni de închisoare pentru evaziune – fraudă de jumătate de milion de euro -, însă, după un pact cu Procuratura, a plătit o amendă de 240.000 de euro.

« Pagina anterioară

Publicat: 06 Oct. 2018, 12:24 News 3
Pe aceeași temă