Solistul trupei UB40 a făcut un atac cerebral

Publicat: 05 Aug. 2020, 11:36 Vedete
Solistul trupei UB40 a făcut un atac cerebral

Solistul celebrei trupe din aniii 90, UB40, Duncan Campbell în vârstă de 62 de ani, a fost spitalizat de curând după ce a suferit atac cerebral. Anunţul a fost făcut pe contul de Twitter al trupei.

Colegii din trupă au precizat că Duncan a început deja să se simtă mai bine şi le-au cerut fanilor să îi respecte intimitatea în timpul recuperării. Celebra trupă UB40 şi-a exprimat speranţa că solistul va putea curând să reia activitatea şi că va reveni în turneu anul viitor.

UB40, trupa legendă a anilor 80

Campbell, în vârstă de 62 de ani, a devenit solistul UB40 când Ali, unul dintre fraţii lui, a părăsit grupul în 2008. Ali Campbell a susţinut de atunci concerte ca parte a grupului UB40 Featuring Ali, Astro & Mickey.  UB40 a fost înfiinţat în Birmingham, în 1978, şi şi-a luat numele după o formulă folosită în acea perioadă de oameni pentru a cere beneficii de somaj.

Între cele mai cunoscute piese ale trupei se numără „Red Red Wine”, „Falling In Love With You”, „I Got You Babe” (colaborare cu Chrissie Hynde) şi „The Way You Do The Things You Do”.  Din actuala formulă a UB40 face parte şi Robin Campbell, al treilea frate, scrie news.ro.  Anul trecut, saxofonistul Brian Travers a fost diagnosticat cu o tumoare la creier, fiind astfel forţat să se retragă din turneul prin care trupa marca a 40-a aniversare.

UB40 s-a înfiinţat în Birmingham, în anul 1978, luându-și numele după o formulă folosită în acea perioadă de oameni pentru a cere beneficii de somaj. Printre cele mai cunoscute piese ale trupei se numără „Red Red Wine”, „Falling In Love With You”, „I Got You Babe” (colaborare cu Chrissie Hynde) şi „The Way You Do The Things You Do”.

Publicat: 05 Aug. 2020, 11:36 Vedete
Pe aceeași temă