Solista trupei Roxette, Marie Fredriksson, a murit la 61 de ani

Publicat: 10 Dec. 2019, 14:26 Vedete
Solista trupei Roxette, Marie Fredriksson, a murit la 61 de ani

Solista legendarei trupe suedeze Roxette, Marie Fredriksson, a încetat din viață la vârsta de 61 de ani.

Cântăreața trupei Roxette, Marie Fredriksson, a murit la 61 de ani. Marie se luptase anterior cu o tumoră cerebrală în 2002. „Cu mare tristețe trebuie să anunțăm că unul dintre cei mai mari și mai iubiți artiști ai noștri a dispărut. Marie Fredriksson a murit în dimineața zilei de 9 decembrie”, a scris familia într-un comunicat.

Marie Fredriksson era căsătorită și avea doi copii. 

În 2002, Marie Fredriksson a fost diagnosticată cu tumoare pe creier, care s-a dovedit a fi malignă. A fost operată şi a îndurat luni de zile de chimioterapie şi radioterapie, pierzându-şi în cele din urmă capacitatea de a citi şi număra, vederea i-a fost afectată, precum şi o serie de mişcări ale părţii drepte a corpului. La şase luni de la diagnostic, ea şi soţul său au început să lucreze la primul său album în limba engleză. Marie a dat numele albumului ”Change”.

În 2009, artista și-a revenit și a reușit să se întoarcă pe scenă, timp în care formația Roxette a creat mai multe albume și a participat la concerte. În 2016, starea ei de sănătate s-a înrăutățit și medicii au sfătuit-o să se retragă. 

Publicat: 10 Dec. 2019, 14:26 Vedete
Pe aceeași temă