Caz socant de anorexie! Arata infiorator: refuza sa manance si sa bea apa zile la rand! Drama tinerei de 24 de ani

Publicat: 05 Oct. 2017, 14:22 News 3

O tanara din Elvetia arata infiorator. Aceasta s-a decis sa vorbeasca pentru prima data ca se confrunta cu o forma grava de anorexie. Julia Janssen, in varsta de 24 de ani, a publict mai multe fotografii pe internet cu ea. Oamenii au fost ingroziti cand au vazut cum arata.

Chiar si medicii au marturisit ca Julia reprezinta cel mai grav caz de anorexie din istorie. La un moment dat, ea ajunsese sa cantareasa 30 de kilograme. Refuza saptamani intregi sa bea apa, de frica sa nu fie contaminata. Pana acum, si-a pierdut aproape toata podoaba capilara. Pana si cele mai simple activitati o lasau fara putere. De abia putea sa se si spele, pentru ca abia putea sa se miste. Lesina de mai multe ori pe zi, iar buzele ei aveau culoarea albastra in permanenta.

A decis sa apeleze la medici pentru a se ingrasa, insa calvarul prin care trece Julia este departe de a se termina. „Mă aflu într-o etapă foarte dificilă a recuperării mele. M-am străduit să mă îngraş şi arăt mai sănătos acum, dar mintea mea nu şi-a revenit încă. Când mă uit în oglindă ce se întâmplă în mintea mea nu se potriveşte cu imaginea pe care o văd. Nu toţi pacienţii care suferă de tulburări alimentare sunt carne şi oase şi mă tem că problema mea nu va mai fi luată în serios, acum că arăt mai bine”, a povestit Julia, noteaza Daily Mail.

Julia a fost diagnosticata cu anorexie pe cand avea doar 13 ani.  “M-am simţit pierdută. Nu ştiam cine sunt şi îmi era teamă să cresc. Anorexia mi-a dat falsa impresie că deţin controlul, dar şi o oportunitate de a evita toate dificultăţile pe care le implică pubertatea. Îmi era mai uşor să mă îngrijorez de greutatea mea decât să mă preocup de adevăratele probleme. Făceam orice, începând cu plimbări care durau ore întregi, ascunderea mâncării şi spusul minciunilor alor mei. Mâncarea o ascundeam în spatele canapelei. Am realizat că anorexia mi-a furat ce era cel mai important pentru mine aşa că am decis să solicit ajutor. Nu pot schimba ceea ce am făcut până acum, sunt norocoasă că am supravieţuit şi plănuiesc să mă lupt pentru un viitor mai bun”, a adăugat Julia.

Publicat: 05 Oct. 2017, 14:22 News 3
Pe aceeași temă