Șoc în showbizul din România. Celebra tenismenă s-a despărţit de partenerul său chiar înainte de nuntă

Publicat: 08 mai 2020, 14:04 Autor: Hermina Hagianu News

Vestea care a luat prin surprindere lumea showbizului din România! Jucătoarea de tenis Ana Bogdan s-a despărțit de Norris Măgeanu, deşi toată lumea se aştepta ca cei doi să ajungă în faţa altarului.

Au fost împreună trei ani, însă lucrurile între Ana Bogdan şi partenerul său nu au fost tocmai roz. Relaţia lor s-a finalizat cu o despărţire, chiar dacă mulţi se aşteptau la o nuntă.

Frumoasa blondină şi-a dat jos de pe deget și inelul de logodnă și a șters de pe conturile de socializare toate pozele cu fostul ei logodnic. La rândul lui, Norris Măgeanu și-a actualizat statutul pe Facebook în „singur”, informează RTV.

„Îți mulțumesc pentru că ești cel mai bun prieten al meu, tovarăș de călătorie, partenerul meu de tenis, logodnicul meu, totul al meu, sufletul meu pereche, viitorul meu soț”, scria Ana Bogdan pe Facebook cu trei ani în urmă.

Cum au ajuns cei doi de la nuntă, la despărţire

Norris Măgeanu a explicat miercuri dimineață, pentru Gazeta Sporturilor, motivele care au dus la despărțire.

„Mersul împreună la turnee ne-a distrus relația. Am stat trei ani non-stop împreună. Acasă, la antrenamente. Non-stop. Am trăit împreună meciurile, emoțiile din meciuri, emoțiile de după meciuri”a spus șeful FRAS.

„Am discutat și ca iubiți, dar și ca prieteni. E greu ca o relație de iubire să funcționeze când ești «de toate». La început, eram mândru că reușiserăm să facem asta, dar iată că nici nouă nu prea ne-a ieșit. E o chestie sensibilă.

E important ca sportivul să fie în timpul competiției cu persoane care nu sunt implicate emoțional și care sunt acolo pentru a face ceea ce e de făcut.

Consider cu tărie că nu părinții trebuie să meargă cu sportivii la întreceri sportive. Nu părinții, nu iubiții, nu soții”, a declarat Norris Măgeanu, pentru sursa citată.

Publicat: 08 mai 2020, 14:04 Autor: Hermina Hagianu News
Pe aceeași temă