Soba pe lemne premium – sursa sigură de căldură pentru un viitor plin de incertitudini

Publicat: 28 Jun. 2022, 11:49 General
Soba pe lemne premium - sursa sigură de căldură pentru un viitor plin de incertitudini

Când toată lumea se îngrijorează din cauza crizei prețurilor la gaze și electricitate, soba pe lemne premium devine promisiunea unei surse sigure de căldură pentru un viitor plin de incertitudini! Cu ajutorul lemnelor de foc, cărbuni sau peleți, îți poți asigura căldura pentru un spațiu suficient de mare în locuința ta, montajul realizându-se mult mai ușor decât în cazul modelelor de șeminee ieftine sau al centralelor clasice pe gaz, într-un timp foarte scurt și la costuri semnificativ reduse.

În ultima perioadă s-a observat o tendință în continuă creștere când vine vorba despre alegerea românilor pentru alternative de încălzire casnică. Astfel, conform meșterilor sibieni – echipă specializată în comercializarea și montajul tuturor tipurilor de dispozitive termice alternative din România, vânzările de sobe au cunoscut o creștere spectaculoasă de peste 300%!

Acest lucru nu ar trebui să ne mire prea tare, mai ales acum, în contextul actual de criză anunțată a prețurilor la gazele naturale de la anul. În plus, un astfel de dispozitiv eficient din punct de vedere al randamentului caloric, reprezintă soluția ideală dacă îți dorești ca magia și căldura focului pe lemne să-ți învăluie casa, la un preț extrem de accesibil!

Avansarea rapidă a tehnologiei din domeniul termicelor premium din ultimii ani, a făcut posibil ca soba să ajungă să încălzească mult mai eficient din punct de vedere al randamentului caloric, dar și să ofere un design care să transforme orice încăpere, într-un spațiu confortabil și amenajat cu mult bun gust estetic.

Tocmai de aceea, mulți preferă sobele în detrimentul unui șemineu pe lemne, pentru că acestea sunt proiectate de designeri, în diferite forme și modele pentru diferite tipuri și stiluri de locuințe: rustice, moderne sau clasice, fiind fabricate cu tehnologie laser, la cote și dimensiuni exacte și cu forme cât mai aproape de perfecțiune.

Astfel, când vine vorba despre înfrumusețarea livingului din case, sobele eficiente caloric și aspectuoase, pot reprezenta variante alternative perfecte pentru încălzirea casnică! Una dintre aceste modele este si soba K9 din oferta meșterilor sibieni.

Modelul este foarte apreciat de către clienții din întreaga țară, în principal  datorită construcției sale. Soba este fabricată din fontă de minimum 8 mm, cu pereți dubli: un perete la interior, care formează camera de ardere și un perete la exterior, cel care se vede cu ochiul liber.

Investiția într-o astfel de sobă este una pe viața, modelul fiind unul foarte eficient și foarte trainic. Din punct de vedere al aspectului, această sobă se mândrește cu estetică și vizibilitatea amplă asupra focului, focarul fiind vizibil de pe 2 laturi adiționale, în lateralele celei din față. Soba dezvoltă un un randament ridicat grație puterii calorice suficiente de 13 kW și vine în mai multe variante, cu posibilitatea de a fi echipată cu diferite opțiuni suplimentare.

 Așadar, meșterii sibienii ne sfătuiesc să investim inteligent într-o sursă de căldură perfectă pentru confortul casei sau cabanei de la munte, unde vom putea petrece clipe de neuitat alături de familie, prieteni sau de persoana iubită.

Începând de la modelele clasice de șemineu, variantele premium de șemineu lemne pe colț și până la diferitele modele de sobe sau coșuri de fum profesionale, comenzile plasate on-line sau telefonic, vor fi onorate în maximum 48 de ore de la confirmare! În plus, echipa meșterilor sibieni în șeminee oferă consultanță dedicată, servicii de montaj profesional, dar și transport gratuit în întreaga țară, pentru orice produs voluminos.

Publicat: 28 Jun. 2022, 11:49 General
Pe aceeași temă