Smiley, tandru alături de Gina Pistol. Fanii au fost extaziați!

Publicat: 07 Sep. 2020, 08:59 Vedete

Smiley a postat o imagine rară pe Instagram, în care apare alături de iubita sa, Gina Pistol, spre deliciul fanilor. Cei doi îndrăgostiți s-au fotografiat într-o ipostază tandră, iar comentariile urmăritorilor au început să curgă.

„O duminică liniștită vă doresc! Amintiți-vă de voi, de ce vă bucură, de ce vă motivează…și începeți săptămâna viitoare cu optimism și încredere! Va fi bine!”, a fost mesajul postat de îndrăgitul artist alături de fotografie.

View this post on Instagram

O duminica linistita va doresc!Aminti-va de voi,de ce va bucura,de ce va motiveaza…si incepeti saptamana viitoare cu optimism si incredere!Va fi bine!

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul) on

Fotografia a fost apreciată de peste 120.000 de fani, iar comentariile internauților sunt absolut delicioase!

Wow! Cât de frumoasă e Gina 😍 Așa e când stai la omul iubit în brațe, accentuează ce e mai frumos la tine ❤️👏”

„Frumosilor, mi-ati facut ziua frumoasa! Pupici bebelinei. Abia o asteptam!😉😉”

„In sfarsit o poza cu voi fainilor 😍🔝🔝”, au fost doar câteva dintre comentariile la fotografie.

Smiley și Gina, în culmea fericirii

“Gina parcă plutește de când a aflat. Este ceea ce își dorea cel mai mult, un copil. Are 38 de ani, normal că este foarte fericită, însă, în același timp, ținând cont de faptul că nu mai are chiar 25 de ani, este și puțin emoționată, precaută. Acest copil nu a apărut din senin, ea și Smiley și l-au dorit, au planificat. Nu se mai protejează de mult timp. Însă nu au fost disperați, nu au așteptat barza cu cronometrul în mână. Au spus că atunci când o să vrea Dumnezeu, se va întâmpla.

Este o decizie a unor oameni maturi, pregătiți pentru viața de familie, care pentru ei nu înseamnă un act la primărie. Înseamnă dragoste, respect, înțelegere. Sunt puțini necăjiți pentru faptul că s-a aflat. Nu pentru că ar avea de ascuns, ci pentru că își doreau să treacă măcar primul trimestru de sarcină, pentru a se asigura că totul este în regulă”, ne-au declarat apropiați ai acestora, cu puțin timp în urmă.

 

Publicat: 07 Sep. 2020, 08:59 Vedete
Pe aceeași temă