Smiley si Gina Pistol se iubesc! Relatia anului dureaza de 3 luni

Publicat: 21 Aug. 2017, 23:00 Vedete

Smiley si Gina Pistol se iubesc! Smiley (34 ani) – Andrei Tiberiu Maria, pe numele său din buletin – a ajuns o vedetă atât de mare, încât, parcă nu își mai permite, chiar și dacă ar vrea, să aibă o iubită oficială. Supără fanele și îi scade popularitatea, așa i-a zis echipa de PR. În viziunea lor, el trebuie să se ascundă și să mintă că e singur, parcă ar fi robot, săracu’. Pe de altă parte, acum și schimbând la foc continuu partenerele, na, nu-i nici asta frumos! 🙂

De la despărțirea din vara anului 2012 de Laura Cosoi, Smiley a preferat să meargă pe burtă cu iubirea. E greu de crezut că a devenit un sfânt al muzicii românești, dedicându-și viața și sufletul exclusiv carierei profesionale, însă a avut mare grijă să își menajeze fanele, la urechile cărora nu trebuia să ajungă decât muzica lui și speranța că e singur, nicidecum vreo informație cum că ar fi cuplat cu vreo fată sau alta… și totuși Smiley are o iubită și nu orice iubită.

E băiat cuminte, devreme acasă, muncitor și talentat, mereu dornic să pună propria profesie înaintea vieții private. Ea, o blondă focoasă, frumoasă, care în ultimul timp arată impecabil. Unde mai pui că cei doi lucrează la televiziuni concurente, ea la Antena 1, el la Pro TV. Cam așa pot fi prezentați protagoniștii noștri: Smiley și Gina Pistol. Puțini s-ar fi așteptat la așa ceva, dar Revista Spy vă informează, în exclusivitate: Smiley și Gina Pistol au o relație care durează și se consumă intens de circa trei luni.

Continuarea articolului »

Publicat: 21 Aug. 2017, 23:00 Vedete
Pe aceeași temă