Smiley și Gina Pistol, momente unice alături de fetița lor. Cât de mare este Josephine și cu cine seamănă

Publicat: 13 ian. 2024, 12:41 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Smiley și Gina Pistol, momente unice alături de fetița lor Josephine. Pentru Smiley și Gina Pistol, viețile aveau să li se schimbe definitiv, în urmă cu trei ani, atunci când minunea lor a venit pe lume.

Josephine Ana Maria l-a învățat pe artist și pe prezentatoarea TV ce este cu adevărat dragostea necondiționată, i-a transformat din îndrăgostiți în părinți. Le-a pus și răbdarea la încercare, așa cum orice pui știe să o facă atât de bine, dar i-a adus și mai aproape unul de altul în familia frumoasă de care se bucură astăzi.

De trei ani, Smiley și Gina Pistol trăiesc o altă viață, din care învață ceva nou în fiecare zi, prin pașii pe care micuța lor îi face în lume.

Ultima perioadă a fost una la fel de palpitantă pentru cei doi părinți, mai ales că micuța Josephine a crescut deja și a avut parte de prima ei serbare la grădiniță.
Iar emoțiile au fost mai mari pentru Smiley și Gina, decât pentru micuța lor care în curând va împlini vârsta de 3 anișori.

Josephine a avut de pregătit un dans special pentru acest eveniment, dans pe care l-a exersat în tot acest timp acasă, alături de părinți.

Celebrul cuplu a evitat până acum să-și expună copilul în mod direct pe rețelele sociale, însă au împărtășit adesea fragmente din viețile lor de părinți.

După evenimentul mult așteptat, Smiley a povestit, din trafic, cum a fost la prima serbare a fiicei sale și cât de mari au fost emoțiile pentru el și pentru Gina.

„Tocmai am plecat de la serbarea fiicei mele. Ce să vă spun, n-a fost așa cum mă așteptam, s-a lăsat cu plânsete, dar a fost foarte drăguț. Am făcut dansurile acasă. Dansurile pe care trebuie să le facem la grădiniță, le-am făcut acasă împreună. Spectacol garantat”, a povestit acesta, într-un story, pe contul său de Instagram.

Publicat: 13 ian. 2024, 12:41 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă