Smiley și-a șocat fanii. Motivul pentru care și-a făcut public numărul de telefon

Publicat: 07 May. 2021, 10:53 Vedete
Smiley și-a șocat fanii. Motivul pentru care și-a făcut public numărul de telefon
Smiley a reușit să își socheze fanii după ce și-a făcut public numărul de telefon. Inițial, artistul a făcut acest lucru în comentariile de pe Youtube la videoclipul celei mai recente piese ale sale, dar ieri l-a postat și pe contul său de Facebook.

Smiley a scris pe pagina oficială de Facebook: „0756727279, nu raspund la beep, dar raspund pe WhatsApp”, iar fanii l-au asalat cu comentarii pentru a afla dacă este o glumă sau nu.

„Suna ca la taxi. Nici n-as avea timp sa va raspund tuturor, dar va rog sa-mi lasati un mesaj pe WhatsApp si revin cand pot… dupa cum vedeti acum raspund pe Facebook, nu pot in doua locuri in acelasi timp”, a spus Smiley în ideea că nu este o glumă.

„Cand am zis ca-mi public numarul de telefon in comentarii la clipul asta https://youtu.be/GXb1rmmWl-M , multi au zis ca zic doar asa, ca sa fac vizite la clip si ca intr-un final nu o sa-l public. Acum vad multi care zic ca nu e numarul meu, ca profilul e fake sau ca e o țeapă. Adevarul e ca m-am tinut de cuvant: 1) Am pus numarul de o saptamana in comentarii pe Youtube, puteti verifica. 2) Este numarul meu, nu cel personal, pe care ma suna Gina, ci e unul cu care tin legatura cu Oamenii mei de peste un an. Oamenii mei stiu despre ce vorbesc. 3) Nu am cerut nimic, doar mi-am facut numarul pe care pot sa fiu contact direct public  Acum ca am lamurit-o, poate intrati si voi pe Youtube si lasati un comentariu, cei care nu mi-ati lasat inca o ”, a spus Smiley.

Fanii au fost entuziasmați

”Felicitari si multa sanatate,esti tare!”, ”Smiley, felicitari proaspat tatic,sa fiti fericiti,sanatosi si sa va iubiti maxim,asta conteaza,nu gura lumii”, ”Mare om !!! Jos palaria in fata ta !!! Respect maxim !!!”, ”Smiley Vai, cum reziști la atâtea mesaje pe telefon, frumos gestul tău de a ține legătura cu fanii tăi, abia aștept să ne vedem la concerte, am fost așa tare bucuroasă când am văzut la actualizarea stării Concerte, nici nu a mai contat ce scrie joi, că mi-am zis, ura s-au dat drumu la concerte, tare dor îmi e de ele, ?❤️??”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Sursa foto: Facebook Smiley

Publicat: 07 May. 2021, 10:53 Vedete
Pe aceeași temă