Smiley se mută în SUA! Motivul este incredibil: ”Mă așteaptă luni pline de… ”

Publicat: 22 Jan. 2020, 21:02 Vedete

Smiley va deveni „străin” și își va mută parte din echipa și proiecte la Los Angeles pentru următoarele două luni și jumătate.

Cântărețul va fi în America împreună cu câțiva dintre producătorii și compozitorii HaHaHa Production până la începutul lunii aprilie pentru a compune și produce muzică pentru unele dintre cele mai mari nume din industria muzicală la nivel mondial.

Una dintre cele mai mari bucurii ale vieții mele este să compun și fac muzică în studio. Anul meu 2020 va fi împărțit în două, în prima jumătate voi compune muzică și în a două jumătate o voi cânta. Muzică este un limbaj internațional, așa că mă bucur că o pot face în teritorii diverse, mai ales că fiecare sesiune, fie că este în America sau în altă parte, fiecare zi de lucru cu scriitori mari e un proces de învățare, face parte din evoluția noastră că profesioniști și că oameni. Așa că, mă așteaptă niște luni pline de întâlniri mari și de lucru intens la producții și proiecte interesante alături de producători foarte apreciați și ascultați în întreagă lume”, spune acesta.

Publicat: 22 Jan. 2020, 21:02 Vedete
Pe aceeași temă