Smiley, omul și tatăl. Cum simte dincolo de cuvinte? Fain & Simplu – Podcast cu Mihai Morar 013

Publicat: 01 Apr. 2021, 15:48 General
Smiley, omul și tatăl. Cum simte dincolo de cuvinte? Fain & Simplu – Podcast cu Mihai Morar  013

Invitatul lui Mihai Morar în episodul cu numărul 13 al podcastului Fain & Simplu este un om cu totul special: @smiley_omul.

Smiley este un artist pe care nu ai cum să nu-l apreciezi, fie că ai ținut sau nu cu echipa lui de la ”Vocea României”, fie că ești sau nu fan ”Românii au Talent”, fie că i-ai căutat sau nu muzica. Mai mult ca sigur, chiar dacă nu i-ai căutat melodiile, te-au găsit ele. Pentru că versurile lor, fără să fie simpliste, sunt de o minunată simplitate, care ajunge la inimile tuturor. Smiley face totul cu sufletul, muncește cu pasiune, e convins că fiecare succes de peste noapte este construit în zece ani și consideră că nu primești ceea ce-ți dorești până când nu ești pregătit pentru asta. Știe că, dacă ar fi întâlnit-o pe Gina acum câțiva ani, nu ar fi rămas împreună și știe că li s-a dat să fie părinți pentru că acum au fost pregătiți pentru această experiență.

Smiley are un zâmbet mare cât popularitatea lui, este de o sinceritate plină de candoare și tratează totul cu maximum de entuziasm, fiind convins că nimic nu e pierdut atâta timp cât nu uiți de copilul din tine.

Așa cum spune Mihai Morar, Smiley ”a făcut lumea mai bună într-o perioadă în care lumea e din ce în ce mai rea.”

Vă invităm să urmăriți acest podcast. Este garantat că îl veți simți dincolo de cuvinte.

            Descoperiți tot episodul aici:

Publicat: 01 Apr. 2021, 15:48 General
Pe aceeași temă