Smiley, declaratie surprinzatoare despre Gina Pistol! Inca nu a confirmat relatia

Publicat: 26 aug. 2018, 11:54 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

De cand s-a despartit de Laura Cosoi, Andrei Maria nu a mai avut o relatie oficiala.

Dar, in prezent, are o relatie cu Gina Pistol, prezentatoare Antena 1. Cei doi se vad de peste de an, dar el nu a confirmat oficial. Au mers in numeroase vacante impreuna si le sta bine asa! Recent, Smiley a facut o declaratie care a uimit pe toata lumea.

Intrebat despre femeia din viata lui, Smiley a oferit o declaratie surprinzatoare. Acesta a marturisit ca Gina Pistol ar putea fi femeia ideala pentru el. Ceea ce ar putea insemna ca, in viitorul apropiat, am putea fi martori la nunta celor doi.

”Cred că femeia cu care sunt e cea ideală”, a declarat Smiley pentru click.ro.

Smiley, declaratie surprinzatoare despre Gina Pistol! Inca nu a confirmat relatia (1)Cu toate ca sunt impreuna, Smiley si Gina Pistol se feresc de ochii presei. Pentru ca relatia lor sa decurga normal, cei doi au decis sa fie cat mai discreti.

Cat despre rolul sau de antrenor la Vocea Romaniei, Smiley are numai vesti bune. Vedeta PRO TV ne-a asigura ca si anul acesta, ca in fiecare an, show-ul va fi maxim.

Smiley, declaratie surprinzatoare despre Gina Pistol! Inca nu a confirmat relatia (1) “Ideea e că în viaţă nimic nu e permanent. Dar m-am asigurat că, atât timp cât voi fi la «Vocea», o să-mi dau interesul pentru toţi oamenii ăia care vin pe scenă. Eu făceam asta dinainte de a apărea «Vocea României». Cu asta mă ocup în viaţa reală, cu descoperirea de talente, am resurse. Sunt bucuros că fac parte din două formate foarte tari”, a spus Smiley, care este şi prezentator la “Românii au talent”.

Publicat: 26 aug. 2018, 11:54 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă