Smiley, declarație neașteptată despre relația cu Gina Pistol: ”Nu a fost o dragoste la prima vedere”

Publicat: 19 Feb. 2021, 12:06 Vedete

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Recent, artistul a dezvăluit cum a început povestea lor de dragoste, dar și cum l-a făcut celebra blondă să se îndrăgostească de ea.

Smiley a fost întotdeauna un bărbat discret în ceea ce privește viața lui personală. Artistul a vorbit însă pentru prima dată, despre povestea de iubire dintre el și prezentatoarea de televiziune, dezvăluind că între ei nu a fost o dragoste la prima vedere.

“M-am îndrăgostit de Gina treptat, nu a fost o dragoste la prima vedere, ne simpatizam de la distanță. Niciodată nu m-am gândit pentru că ori eram eu într-o relație, ori ea, ori amândoi. Treptat a venit totul, natural”, a spus Smiley într-un interviu pe care i l-a acordat lui Damian Drăghici, potrivit click.ro.

”Nu pune presiune, nu pune întrebări, nu îmi cere socoteală”

Cântărețul a mărturisit că el și Gina Pistol se înțeleg foarte bine. Totodată a explicat ce îi place cel mai mult la iubita sa.

”E o fată cu suflet mare, foarte empatică și sensibilă, cumva băiețoasă, de gașcă, mă echilibrează foarte tare și nu pune niciun fel de presiune, știind programul meu și știind ce vreau să fac, mă sprijină. De multe ori nu are cu ce să mă ajute efectiv, dar mă ajută pur și simplu că nu pune presiune, nu pune întrebări, nu îmi cere socoteală pentru nopțile sau orele petrecute la studio. Are foarte multe calități ca femeie și ca om. Nu-i un om care să-ți ia energie, ci îți dă energie. Care mă distrează, eu mă distrez cu Gina și este important. Are un simț al umorului senzațional”, a afirmat artistul.

Mai mult decât atât, artistul a vorbit și despre rolul de tătic.

”E ceva nou, sunt extrem de entuziasmat de ceea ce o să urmeze. Doar că, nu există discuție pe care o am cu prietenii, mai ales dacă au ei copii sau dacă sunt o familie, să nu-mi povestească prin ce au trecut ei și să-mi spună la ce să mă aștept. Iar eu stau să le încasez. Totul e nou. Tocmai de aia sunt entuziasmat, pentru că mie mi-a plăcut tot ce e nou. Întotdeauna am căutat să îmi dau refresh, în general, nu ca artist, ca om. Vreau să experimentez, să văd lucruri noi, să aud lucruri noi. Și în special să simt lucruri noi. Și de aia sunt cel mai entuziasmat că voi simți ce nu am simțit până acum”, a mărturisit el.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 19 Feb. 2021, 12:06 Vedete
Pe aceeași temă