Smiley si Botezatu sunt printre cei mai doriți bărbați, dar lor le place burlăcia. De ce

Publicat: 06 Jun. 2017, 12:16 Vedete
Smiley si Botezatu sunt printre cei mai doriți bărbați, dar lor le place burlăcia. De ce

Nu toți bărbații care sunt burlaci sunt burlaci pentru că nu vor să se căsătorească. Unii ar dori, dar le e teamă să facă acest pas, căci căsătoria este primul pas către divorț. Burlacii, la fel ca burlăcițele, așteaptă persoana ideală, sufletul-pereche, personificarea perfecțiunii pentru a se căsători, doar că perfecțiunea – vai! – nu există. Și, tocmai pentru că nu există, ea trebuie construită, dar cine mai are timp să construiască ceva durabil în ziua de azi!?

CĂTĂLIN BOTEZATU

Cătălin Botezatu (50 ani) nu se poate plânge că nu a avut succes la femei. În 1990, s-a combinat cu Tania Budi și a fost cât pe ce să ajungă în fața altarului, mai ales că mama lui și-ar fi dorit-o de noră pe Tania. N-a fost să fie. Burlăcia a fost mai puternică decât căsătoria. De notorietate a fost și relația pe care Bote a avut cu Bianca Drăgușanu, pe vremea când Bianca era încă o necunoscută, și Bote a fost cel care a lansat-o pe piață, făcând-o celebră.

După aventura esențial-existențială cu Cătălin, Bianca s-a combinat cu Adrian Cristea, care, la un moment dat, a înșelat-o cu Tania Budi. Asta, așa, ca să se închidă cercul, dar acesta nu a fost singurul cerc în care s-au învârtit Bote și Bianca. În 2013, pe scena din Sibiu a Media Music Awards, Cătălin Botezatu și Anda Adam s-au sărutat pasional sub ochii unei audiențe uimite.

Sărutul celor doi a lăsat o mulțime de oameni cu gura căscată, iar, în particular, pe Bianca Drăgușanu și Victor Slav, care se pregăteau pe atunci să se căsătorească și care au fost luați prin surprindere de acest sărut, căci Anda era fosta iubită a lui Slav, iar Bote a fost iubitul Biancăi.

Cu toate aceste combinații și, în plus, cu multe altele, Bote i-a rămas fidel burlăciei, singura sa parteneră de viață serioasă.

Continuarea articolului »

Publicat: 06 Jun. 2017, 12:16 Vedete
Pe aceeași temă