Smiley, amintiri din copilărie! La ce materie îl ajuta mama lui: ”S-a prins învățătoarea că nu le fac eu”

Publicat: 31 May. 2020, 12:05 Vedete

Smiley este unul dintre cei mai ascultați cântăreți din România și de multe ori s-a aflat în topurile muzicale de la noi. Dar puțini știu despre copilăria artistului!

Este un cântăreț excelent, carismatic și implicat, iar acest lucru este unul cert! Dar doar apropiații știu că nu excela la două activități în copilărie, pentru unii dintre noi fiind chiar pasiuni. Smiley a mărturisit că nu s-a priceput niciodată la desenat și la caligrafie.

„Ceea ce nu știe lumea despre mine este că sunt dezastruos la desen, dar sunt atât de dezastruos încât nici măcar un copac nu știu să desenez frumos. Ca să se înțeleagă mai bine, la clipul pe care tocmai l-am lansat acum „Va fi bine”, am vrut să facem niște desene pe asfalt și trebuia să scriem niște cuvinte. Dacă vă uitați bine la clip o să vedeți că nu există scena asta. Nu am putut”, a povestit Smiley, potrivit Libertatea.

„Când eram în clasele primare mama îmi făcea toate desenele pentru școală. Mama este desenator, deci știe bine să le deseneze. Până când s-a prins învățătoarea că nu le fac eu. Că ea vedea ce fac în clasă și nu se asemăna cu desenele cu care veneam de acasă. Recunosc că nu mă pricep la desen, scriu și foarte urât. Am scris de doctor docent, deși nu am nicio legătură cu medicina”, a mai spus Smiley pe canalul de YouTube a lui Speak, potrivit sursei citate.

Smiley rememorează ziua în care s-a îmbătat foarte tare: ”Am intrat în panică”

Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști din România și nu s-a ascuns atunci când a fost vorba despre ceva ce a făcut în trecut. Artistul a ”rememorat” o seară când a băut peste măsură și a intrat în panică.

Astfel că, Smiley a povestit ce s-a întâmplat în seara în care a consumat băuturi alcoolice alături de alți artiști din țară!

”Eu dacă ies la băut cu băieții sau ies la vreo petrecere, am un prag la care zic «băieți, eu am plecat», de care nu trec. Adică pragul este când încep să vorbesc și nu mai pot să articulez. Am trecut și peste pragul ăsta, dar atunci am avut impresia că am rămas singur în club. Mi s-a întâmplat o dată. Am mers în club cu niște prieteni, eram și cu Marius Moga, și cu Randi, cu mai mulți. La un moment dat am trecut de pragul ăla, m-am dus mai departe și am impresia că m-am așezat pe o canapea și mă uitam în jurul meu, mi se părea că e gol clubul. Mă gândeam că m-au lăsat singur pe acolo și nu știam dacă mai știu să ajung unde trebuia să ajung. Am intrat în panică”, a mărturisit Smiley, potrivit Cancan.

Publicat: 31 May. 2020, 12:05 Vedete
Pe aceeași temă