Smiley: „Acum avem nevoie de atitudinea toți pentru unul și unul pentru toți!”

Publicat: 03 Apr. 2020, 09:52 Vedete
Smiley: „Acum avem nevoie de atitudinea toți pentru unul și unul pentru toți!”

Smiley este unul dintre românii care au simțit pe propria piele, ce înseamnă carantina. Să ne amintim că acum 2 spătămâni artistul se întoarcea din America și intra direct în carantină.

„Bine vă regăsesc! Mesaj lung: aseară am aterizat. Direct la autoizolare. Nu vă las eu singuri în izolare. Pentru cel puţin o săptămână urmează să stau acasă cu o mică parte din echipă”, scria pe Instagram artistul, la vremea respectivă.

Pentru Smiley, perioada de autoizolare, în contextul epidemiei de coronavirus, a trecut. Perioada aceea, însă, îl inspiră pe artist să lanseze, dacă vreți, câteva sfaturi. „Acum avem nevoie de atitudinea toți pentru unul și unul pentru toți!”, spune artistul printre altele. „Mesajul Universal în lumea asta este că suntem cu toții egali, că iubirea ne salvează pe toți și, în momentul aceasta, trebuie să învățăm să avem încredere unii în alții, să ne respectăm între noi și să ne iubim. Să te gândești că viața celuilalt de lângă tine depind de alegerile pe care le faci tu!”, declară Smiley. „Trebuie să înțelegem că suntem interconectați și că depundem unii de alții!”, conchide artistul.

#MorningZU #eroiinalb

„Cine îi salvează pe eroi?”. Smiley e în direct acum cu #BuzduSiMorar. Află povestea cântecului care ne-a adus lacrimi în ochi de la prima ascultare. Ascultă piesa aici: https://bit.ly/2R1ED2Q

Publicată de Radio ZU pe Miercuri, 1 aprilie 2020

Altfel, Smiley a lansat astăzi, în premieră în Morning ZU, piesa „Cine-i salvează pe eroi?”, melodie scrisă acum 6 luni, dar care, culmea, este un mesaj direct vremurilor în care trăim.

Publicat: 03 Apr. 2020, 09:52 Vedete
Pe aceeași temă