Smiley a primit o veste cumplită despre tatăl său. Mama lui i-a spus la telefon tot: „Am început să plâng, dar nu mă mai puteam opri”

Publicat: 09 feb. 2024, 09:30 Autor: Soare Raisa Vedete

Smiley a primit o veste cumplită despre tatăl său. Mama lui i-a spus la telefon tot. Momentul în care artistul nu s-a mai putut opri din plâns.

Smiley a fost invitat în podcastul lui Damian Drăghici. Acolo, artistul și-a deschis sufletul și a povestit un moment greu prin care a trecut, în urmă cu ceva timp. Soțul Ginei Pistol a dezvăluit că era plecat în America de peste două luni și ținea legătura cu familia la telefon.

Smiley a primit o veste cumplită despre tatăl său

Mai mult, cântărețul își amintește că a vorbit cu mama lui și a simțit imediat că ceva se întâmplă. După lungi insistențe, aceasta i-a spus că tatăl lui a suferit un atac cerebral. Familia lui trecea prin clipe cumplite de câteva săptămâni, fără ca Smiley să știe.

„Când a venit refrenul piesei, ideea ei, eram în America, plecat de vreo două luni și jumătate. Era o zi foarte frumoasă afară. Și țin minte că am vorbit cu mama și am simțit că ceva e în neregulă. Am întrebat-o ce s-a întâmplat și cumva a fost nevoită să-mi spună. Tatăl meu suferise un atac cerebral și ei nu mi-au spus. Eu nu știam! Se întâmplase cu două – trei săptămâni înainte să-mi spună”, a povestit Smiley, în cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici.

Mama lui i-a spus la telefon tot

Smiley a dezvăluit și că acel moment foarte greu i-a fost inspirație pentru piesa care avea să fie un hit și în care mulți fani de-ai lui se regăsesc.

„După ce am închis telefonul cu mama, m-am dus în dormitor și am început să plâng, dar nu mă mai puteam opri. În timp ce plângeam, auzeam o voce în cap care-mi zicea: Scrie, scrie, scrie! Dar așa, de nicăieri. Poate o să ziceți că sunt nebun. Și am scris refrenul asta: Îmi e dor de tine, tata, vreau să ne vedem mai des”, a mai spus Smiley.

Sursa foto: Instagram

Publicat: 09 feb. 2024, 09:30 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă