Slujba de Înviere, „Dimineți cu Georgia”, „Între prieteni” și „Dragoste de România”, ediții speciale de Paște difuzate de Metropola TV

Publicat: 29 Apr. 2021, 18:53 News

Metropola TV difuzează în ziua de Paște ediții speciale ale emisiunilor producție proprie. „Dimineți cu Georgia”, „Dragoste de România” și „Între Prieteni” au pregătit pentru telespectatorii săi subiecte de interes general. În plus, în Noaptea de Înviere, Metropola TV difuzează live Slujba de Înviere, într-un program special de Paște. Transmisiunea directă cu Slujba de Înviere va începe în seara de sâmbătă, de la ora 23.00.

„Dimineți cu Georgia”, ediție specială de Paște

Matinalul Metropola TV va fi difuzat în prima zi de Paște începând cu ora 08.00. Preț de 3 ore, telespectatorii vor avea ocazia, printre altele, să afle povești de viață interesante de la vedete precum Xonia, Ornela Pasăre, Adriana Antoni, Nivoleta Voica, Vlad Miriță. „Pentru ediția specială din prima zi de Paște am purtat o discuție interesantă cu Carmen Brumă care ne-a explicat care sunt cele mai recomandate exerciții fizice care ne vor ajuta să trecem mai ușor peste șocul culinar din zilele de sărbătoare. În plus, vom sta de vorbă cu Xonia, Ornela Pasare, Adriana Antoni, Nivoleta Voica, Vlad Miriță care își amintesc și ne povestesc cum le erau sărbătorile în copilărie, ce tradiții respectau și cum petrec acum!”, ne-a declarat prezentatoarea emisiunii, Georgia Dascălu.

„Între prieteni”, ediție specială de Paște

Începând cu ora 17:00 și până la ora 20.00, telespectatorii Metropola TV au întâlnire cu Dana Istrate, în ediția specială a emisiunii „Între prieteni”. „Mă bucur să anunț că în prima zi de Paște îmi dau întâlnire cu telespectatorii mei dragi într-o ediție absolut specială. În primul rând, sunt recunoscătoare că am ocazia să aduc în fața oamenilor un interviu de colecție cu actorul Florin Zamfirescu. Omul de teatru va povesti lucruri deloc știut din viața lui și va explica, de asemenea, de ce a ales să-și numească prima carte lansată <>. De asemenea, Daniela Gyorfi și partenerul ei de viață, George Tal, dau din casa iubirii lor și povestesc cum reușesc să nu se piardă după 15 ani de conviețuire, ani care nu au fost întotdeauna… comozi. În ton cu Sărbătoarea Sfântă pe care o trăim, îl avem invitat pe Florin Petre, diacon și Secretar al Patriarhiei, care explică punct cu punct care este semnificația Paștelui. Paula Hrișcu ne va bucura cu vocea ei minunată, iar Simona Carniciu va vorbi despre excesele alimentare la care va trebui să avem grijă în această perioadă!”, a povestit Dana Istrate, prezentatorul emisiunii.

Metropola TV poate fi recepționată pe toate rețelele de cablu.
Digi HD – canal 123
UPC / vodafone – canal 804
Telekom – canal 125
orange HD – 32
INES
IPTV

Publicat: 29 Apr. 2021, 18:53 News
Pe aceeași temă