Skechers şi New Balance – pantofi sport casual ultra confortabili. Iată de ce trebuie să îi ai!

Publicat: 19 Jan. 2021, 19:01 News
Skechers şi New Balance – pantofi sport casual ultra confortabili. Iată de ce trebuie să îi ai!

Dacă vorbim de încălţăminte ultra confortabilă, cu siguranță spunem Skechers şi New Balance. Produsele ce poartă amprenta celor două companii se disting prin caracteristici deosebite care asigură stare de bine pe parcursul purtării.

Au aspect modern şi pot fi purtate cu uşurinţă alături de o varietate mare de articole vestimentare, casual, urbane şi smart. Cele două companii au investit în cercetare, iar colecțiile de pantofi sport lansate pe piaţă impresionează prin trăsături şi caracteristici deosebite. Iată care sunt motivele pentru care trebuie să ai cel puțin o pereche de Skechers sau New Balance.

Skechers – pantofi care răspund necesităților de confort ale oamenilor activi

Încălţămintea ce poartă amprenta brandului Skechers este modernă, asortabilă şi creşte starea de bine a oameniloractivi. Este purtată cu lejeritate pentru perioade scurte, dar şi pentru perioade îndelungate. Tehnologia este orientată către confort. Indiferent de timpul petrecut în pantofii Skechers picioarele se simt bine. Fie că vorbim de încălţăminte specializată, fie că vorbim de încălţăminte de stradă, starea de bine este o certitudine.

Pantofii sport, tenişii, pantofii de drumeţii şi sandalele Skechers sunt gândite să completeze în mod natural ţinutele urbane. Fie că îi asortezi cu pantaloni simpli, pantaloni de trening, blugi sau pantaloni scurţi, efectul vizual este unul plăcut. În afară de purtabilitatea ridicată, colecțiile Skechers vin cu piese inteligent gândite, astfel oricine îşi găseşte pereche perfectă! Dacă te numeri printre cei ce îndrăgesc minimalismul, cu siguranță pantofii albi, negri şi adidaşii nude ţi se potrivesc. Când iubeşti ţinutele dinamice, trebuie să te orientezi către adidaşii şi pantofii sport în culori vibrante. Sunt elementele cheie care dau viața ținutelor urbane tinereşti.

Alte aspecte care sunt apreciate la pantofii Skechers țin de construcție şi ergonomie. Nu putem să trecem cu vederea faptul că sunt foarte uşori. Pot fi folosiți pentru antrenamente, sesiuni lungi de alergare, pentru drumeţiile provocatoare sau plimbările lejere. Practic încalţă perfect picioarele, dar în același timp furnizează libertate şi asigură ventilare optimă în interior, susţinând sănătatea.

New Balance  – mai multe decât sport!

New Balance este una dintre companiile care şi-a concentrat atenția asupra necesităților consumatorilor. Încălţămintea ce poartă numele New Balance este gândită să te determine să te autodepăşeşti. Pantofii acestei companii sunt preferați de sportivii profesioniști, care ştiu cât de importante sunt confortul şi ergonomia, dar şi de amatorii care iubesc mişcarea.

Şi totuşi, compania a reușit să se autodepăşească și a creat pantofi cu design modern, ce pot fi abordați cu uşurinţă la ţinutele urbane. Adidaşii de zi cu zi au construcție specială care asigură confort optim în timpul purtării. Pot fi utilizaţi pentru drumurile lungi solicitante fără a produce disconfort. Cu siguranță, puține sunt modelele care reușesc să egaleze starea de bine furnizată de acești pantofi.

Versatilitatea este un alt detaliu apreciat de tinerii care doresc să îi pună în valoare alături de articolele basic confortabile. Adidaşii creați de această companie sunt moderni şi pot fi ușor asortaţi cu blugi, hanorace, bluze subţiri, tricouri sau pantaloni leggings.

Magazinul online îți aduce mai aproape pantofi Skechers și New Balance pe care îi iubești. Poți cumpăra ușor și confortabil accesând pagina dedicată.

Publicat: 19 Jan. 2021, 19:01 News
Pe aceeași temă