Situatie de tot rasul intr-un magazin celebru din Capitala! Ce au putut sa faca niste clienti mai… infometati

Publicat: 21 mai 2017, 21:47 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Situatie de tot rasul intr-un magazin celebru din Capitala! Ce au putut sa faca niste clienti mai... infometati
La Ikea, un ghivechi cu portocali costa in jur de 110 lei
La Ikea, un ghivechi cu portocali costa in jur de 110 lei

A venit caldura, un motiv suficient sa apara si fructele de sezon. Este si cazul portocalilor. Daca in alte tari, aceste fructe le putem culege direct din pom, la noi gasim pomisori mici de portocal in ghiveci, in marile lanturi de magazine, pentru cei care isi doresc sa ii creasca acasa.

Ghivecele cu portocali sunt expuse la vanzare in magazine, iar citricele apetisante au inceput sa rodeasca si sa fie o atractie prea mare pentru clientii care le zaresc. Asa se face ca, intr-unul dintre magazinele Ikea din Bucuresti, romanii au inceput sa manance fructele din pomisorii expusi spre vanzare. Se pare ca aceste portocale in ghivece au gust mai bun, daca s-au napustit asupra lor fara sa stea pe ganduri. La Ikea, un ghiveci cu portocali costa in jur de 110 lei.

Dupa cum se poate observa in imagine, majoritatea fructelor au fost mancate de vizitatorii magazinului. Insa partea cea mai nasoala abia acum urmeaza. Romanii nici macar nu s-au gandit sa puna cojile de portocale mancate la cosul de gunoi, ci le-au lasat langa ghivecele dintre rafturi. Din pacate, numai in Romania se putea intampla asa ceva!

 

Publicat: 21 mai 2017, 21:47 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă