Sinucidere la Spitalul Slatina. Un pacient s-a aruncat în gol de la etajul cinci

Publicat: 07 mai 2020, 14:55 Autor: Hermina Hagianu News
Sinucidere la Spitalul Slatina. Un pacient s-a aruncat în gol de la etajul cinci

Un pacient în vârstă de 76 de ani a murit, joi,  după ce s-a aruncat de la etajul cinci al Secţiei de Cardiologie, unde era internat. Poliția a dechis o anchetă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că evenimentul s-a produs în jurul orei 9.30.

„La data de 7 mai 2020, in jurul orei 09.30, Politia Municipiului Slatina a fost sesizată telefonic despre faptul un pacient al spitalului, in vârsta de 76 de ani, din comuna Schitu, judetul Olt,  s-ar fi aruncat de la etajul V al sectiei in care era internat. Acesta si-a pierdut viața în urma impactului. Echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Slatina efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a declarat Alexandra Dicu.

Potrivit unui comunicat remis de Spitalul Slatina, bărbatul s-a aruncat de pe geamul salonului în care era internat.

„Pacientul a fost transportat de urgență în UPU Slatina, unde s-au efectuat procedurile de resuscitare, care nu au avut succes, fiind pronunțat decesul la ora de 9.50. Pacientul era internat în SJU Slatina din data de 02.05.2020, cu diagnosticul de anevrism aortă ascendentă, hipertensiune arterială și insuficiență cardiacă, starea pacientului fiind ameliorată la data incidentului”, se arată în comunicatul citat.

Reprezentanţii spitalului au precizat că pacientul nu era cunoscut cu antecedente psihiatrice.

Publicat: 07 mai 2020, 14:55 Autor: Hermina Hagianu News
Pe aceeași temă