Simona Pătruleasa, sărbători în familie! “Nu ne-am putut strânge părinții în brațe. Este dureros…”

Publicat: 29 dec. 2020, 10:39 Autor: Dora Bazavan Vedete

Simona Pătruleasa a petrecut Crăciunul în familie și s-a bucurat de prezența părinților pe care nu i-a putut strânge în brațe mult timp din cauza pandemiei de Coronavirus.

Cum a fost atmosfera acasă la prezentatoarea știrilor Kanal D, ne-a spus chiar vedeta, exclusiv pentru Ciao.ro

Simona, cum a fost anul 2020 pentru tine? Care sunt plusurile și minusurile lui în ceea ce te privește?

2020 a fost un an dificil, ca pentru toată lumea, nu ne așteptam să avem atâtea obstacole de întâmpinat. Dar suntem optimiști și privim cu gânduri bune către viitor, cu speranța că totul va fi bine. Și că normalitatea va fi cuvântul de bază care va sta pe buzele noastre, în curând. Avantajul, dacă îi pot spune așa, este că am petrecut mai mult timp împreună, în familie, însă nu ne-am putut stânge părinții în brațe. Este dureros…

Ai regrete pentru 2020? Este ceva ce ți-ai fi dorit să faci și încă nu ai reușit?

Regretele sunt strict legate de faptul că nu ne-am văzut cu părinții așa cum o făceam când nu exista virusul, că Ingrid nu a mai mers la școală, așa cum și-ar fi dorit. Îmi doresc să fim bine și să ne fie bine  tuturor. Cred că la asta tânjim cu toții, după această experiență a anului 2020.

Cum intri în noul an?

Voi păși în anul 2021 cu recunoștință pentru ceea ce am, ceea ce am realizat până în acest moment, pentru sănătate, pentru că suntem bine, dar și cu speranța că totul va fi bine.

Ce rezoluții și așteptări ai de la 2021, pe plan personal și profesional?

Așa cum am spus, îmi doresc să revenim la normalitate, să ne vedem fără teamă cu cei dragi.

Ce a înseamnat Crăciunul pentru ține? Cum o să petreci această sărbătoare?

Crăciunul înseamnă familie!  Ca în fiecare an, am petrecut acasă, în familie, alături de părinții noștri. Mamele noastre s-au ocupat de pregătirea bucatelor tradiționale, pentru masă de Crăciun, iar eu și Ingrid am avut în sarcină decoratul casei și al mesei.

Ce amintiri frumoase ai din copilărie legate de sărbătorile de iarnă? Obișnuiai să respecți tradițîi sau alte obiceiuri?

În copilărie, sărbătorile erau așteptate cu mare drag și nerăbdare. Ascultam mereu colinde în timp ce împodobeam bradul cu tata și fratele meu, iar mama făcea mâncare și mirosul cozonacilor ajungea până la noi. Țin minte că mergeam cu copiii din bloc să colindăm. Deși eram timidă, îmi plăcea foarte mult să colind.

Care este mâncarea ta preferată de Crăciun și ce bucate tradiționale nu vă lipsesc niciodată de pe masă în această perioadă?

Îmi place foarte mult piftia făcută de mama, și nu refuz puțin cozonac.

Ai timp să și gătești? O implici și pe Ingrid în pregătirea mesei de sărbători? Îi place?

Ingrid mă ajută la decorat și la mâncatul dulciurilor.

Cum este Ingrid acum? Ce cadouri a așteptat de la Moș? Ce îi place să facă cel mai mult în perioada asta?

Cântă la pian, pictează, interpretează melodii din repertoriul internațional, citește, joacă tenis. Nu a avut așteptări foarte mari. Mereu spune că vrea să fie surprinsă.

V-au fost date peste cap planurile pe care le aveați de Revelion, din cauza pandemiei? Ați fost nevoiți să contramandati vreo vacanță? Cum o să petreceți de Revelion anul acesta?

Nu ne-am făcut planuri din cauza pandemiei, dar toate sărbătorile sunt în familie. Așadar vom sta acasă și ne vom bucura de prezența familiei.

Cum ai grijă de tine în sezonul rece? Ai vreun ritual specific de beauty? La ce nu renunți niciodată atunci când vine vorba de aspectul tău fizic?

În sezonul rece pielea suferă mai mult, este foarte uscată și atunci o ajut cu creme și apă sau ceaiuri. Niciodată nu adorm fără să mă demachiez și fără să-mi aplic o cremă pentru față și una pentru corp.

Ce îți place să faci cel mai mult în timpul tău liber?

Timpul liber îl petrec cu Ingrid, ne uităm la filme, ascultăm muzică, pictăm și facem și teme.

 

 

 

Publicat: 29 dec. 2020, 10:39 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă