Simona Gherghe a devenit celebră și a pus capăt relației! Cine este bărbatul care a rămas cu buza umflată

Publicat: 28 sept. 2023, 10:42 Autor: Camelia General

Simona Gherghe a devenit celebră și a pus capăt relației! Cine este bărbatul care a rămas cu buza umflată, acasă, la Iași.

Simona Gherghe a devenit cunoscută pe micile ecrane datorită proiectelor în care a fost implicată la Antena 1. De-a lungul anilor, aceasta a moderat emisiuni precum Acces Direct și Mireasa, care au adus-o în atenția publicului.

Vedeta de televiziune este împlinită atât pe plan profesional, cât și pe cel personal. S-a măritat cu Răzvan Săndulescu, un consultant politic, și împreună au doi copii. Puțini știu însă că jurnalista a mai fost la un pas să facă pasul cel mare, alături de Octavian. Bărbatul este din Iași, iar la vremea respectivă era om de radio.

Deși data nunții era stabilită, la fel și toate detaliile legate de petrecere, Simona Gherghe ar fi forțat despărțirea, după ce s-ar fi mutat în Capitală, scria wowbiz.ro.Între timp, bărbatul a devenit om de afaceri, și-a văzut de viață și s-a căsătorit. La fel cum s-a întâmplat și-n cazul fostei lui mari iubiri.

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu, căsnicie frumoasă de ani buni

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni. Vedeta de televiziune și partenerul ei s-au căsătorit în luna mai a anului 2017. Tot în acea lună a venit pe lume și fetița celor doi, Ana Georgia. Pe 29 noiembrie 2018, prezentatoarea de la Antena 1 a confirmat că așteaptă al doilea copil. Pe 9 mai 2019, moderatoarea TV a devenit mamă pentru a doua oară, când l-a născut pe Vlad Ioan.

De curând, cei doi au împlinit cinci ani de la cununia religioasă, iar Simona a ținut să lase un mesaj special pe rețelele de socializare. „5 ani de la cununia religioasă. Am aflat că i se spune nunta de lemn. Nu am făcut mari organizări, mai exact ne-a luat vreo două săptămâni să găsim un loc și să ne luăm o rochie și un costum. Am avut alături o mână de oameni, într-o zi cu soare, ploaie, dans în ploaie, curcubeu și iar soare”, este mesajul scris recent de jurnalistă, pe Instagram.

Simona Gherghe, implicată într-un scandal la Antena 1

Simona Gherghe a fost implicată într-un scandal la Antena 1. Fanii emisiunii Mireasa au răbufnit și i-au cerut prezentatoarei TV să intervină.

Daniel şi Ana, mirii săptămânii, au folosit termenul „ură” cu privire la animale, mai precis la adresa pisicilor, iar Viperele Vesele, comunitatea online care dezvăluie informații secrete din cele mai populare emisiuni de divertisment din România, au făcut un apel de urgenţă către Simona Gherghe.

Simona Gherghe, implicată într-un scandal la Antena 1

„Urăsc pisicile! Mai ales când a venit aici la pat, dimineața, și a început să facă miau. Am zis… Ce miau?”, a spus Daniel. Prezentatoarea emisiunii este o mare iubitoare de animale, astfel că ura față de pisici e de neînțeles pentru fanii show-ului, mai ales că în casa Mireasa trăiește de sezoane bune o pisicuță pe nume Mitzi.

„Mirii săptămânii din emisiunea Mireasa, Ana (alias DamigeAna Helicopter) și Daniel, ne transmit că urăsc pisicile. Sunt amândoi pe aceeași lungime de undă!

În sezonul trecut concurenții au fost surprinși pe Antena Play vorbind despre ideea / amenințarea unei producătoare de eutanasiere a câinilor din jurul studioului de la Buftea. Iată că, în sezonul 8 al emisiunii, pericolul vine din partea concurenților.

Îngrijorarea noastră se îndreaptă către Mitzi, mascota emisiunii, „locatar” permament pe durata sezoanelor în casa Mireasa! Casă declarată de nenumărate ori de către moderatoarea Simona Gherghe că fiind „pet friendly”, în condițiile în care mireasa săptămânii afirmă că nu suportă pisicile. Partenerul ei, Daniel, mirele săptămânii, afirmă, în aceeași discuție, că mieunatul pisicii i-a trezit instinctul de a o înjura. Și, totodată, nevoia de a o arunca”, au reclamat Viperele Vesele pe Instagram, conform Fanatik.

Publicat: 28 sept. 2023, 10:42 Autor: Camelia General
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×