Simon Maurer, romanul cu trei clase devenit MILIONAR in euro! Cum a trecut de la maturat strazile la vandut apartamente

Publicat: 16 Jan. 2018, 14:31 News 3

Simon Maurer, romanul cu trei clase care a devenit MILIONAR in euro! Barbatul s-a nascut intr-o familie de sasi.

La varsta de 16 ani, acesta a plecat cu familia in Germania. Locuiau intr-un sat de langa Sighisoara Noul Sasesc. 22 de ani mai tarziu, s-a intors in tara lui de suflet. Aici a devenit antreprenor. A vandut 2.100 de locuinte pe timp de criza. Barbatul care are timp pretios si-a cumparat un elicopter pentru a se deplasa mai usor intre afaceri.

Firma sa activeaza in trei orase: Cluj-Napoca, Brasov si Sibiu. In viitor, Simon Maurer va dezvolta afaceri imobiliare si in alte orase din Romania. Compania romanului a cumulat afaceri de aproape 200 milioane de euro. Lucreaza cu o marja de profit de 25%. Dar viata nu a fost mereu roz.

Simon Maurer a studiat in Germania 3 ani in cadrul unei scoli profesionale. A invatat tamplaria. Acolo a avut mai multe joburi pentru a se intretine. Doua decenii a muncit orice pentru a strange bani. A maturat scari de bloc, a fost gradinar, tamplar, muncitor pe santier si sef intr-un departament de cosmetice.

In paralel cu aceste munci, a lucrat si in constructii. „Am început cu construcţia casei mele şi am continuat apoi conducând şantiere pentru diferite proiecte”, a marturisit Simon Maurer.

Continuarea articolului »

Publicat: 16 Jan. 2018, 14:31 News 3
Pe aceeași temă