Și-au spus adio după mai bine de doi ani. Cel mai îndrăgit cuplu de artiști din România s-a destrămat

Publicat: 28 Jun. 2020, 09:04 Vedete

După doi ani în care au fost unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc, Jo și Juno iubitul ei, au decis să meargă pe drumuri separate. 

Juno, un celebru rapper de la noi și Ioana, cunoscută de la X Factor, au decis să se despartă, spre uimirea tuturor celor care le-au admirat povestea de dragoste.

Cei doi locuiau împreună deja de o bună perioadă de timp, și-au luat un cățeluș de care aveau grijă, iar familiile ambilor tineri erau extrem de fericite pentru ei. Mai mult decât atât, deseori blondina le arăta celor care o urmăresc faptul că iubitul ei are o relație de invidiat cu părinții săi, în special cu tatăl.

Cuplul nu a confirmat în mod oficial despărțirea, dar cei doi nu se mai urmăresc pe rețelele sociale, iar fotografiile cu ei doi împreună au dispărut de tot. Mai mult decât atât, în urmă cu câteva ore frumoasa blondină a lansat o piesă a căror versuri vorbesc de la sine.

”126 de zile fără nicio veste de la tine”, sunt câteva dintre versurile piesei care marchează cu siguranță o nouă etapă din viața cântăreței.

Jo, schimbare radicală de look

Ca orice altă femeie, după despărțire, Jo a decis să își facă o schhimbare de look.  A renunțat la părul blond, pentru care era celebră și a optat pentru o nuanță de albastru.

În urmă cu puțin timp, cei doi erau extrem de fericiți și păreau că au în față un viitor luminos.

”Am momente de gelozie, eu zic că nu sunt absurd, dar am momentele mele. Nu sunt neapărat geloasă, dar sunt posesivă. Uneori eu pot să fiu geloasă atât pe mama lui, cât și pe sora lui. Este doar al meu și punct. În tot ce facem există o balanță și un echilibru și asta ne face să avem o relație fericită. Încercăm să învățăm din greșeli și să schimbăm câte ceva la noi” , a povestit artista.

Publicat: 28 Jun. 2020, 09:04 Vedete
Pe aceeași temă