Și-au asumat relația! Gina Pistol către Smiley: „Nu uita să iei o pâine când vii acasă!”

Publicat: 10 apr. 2020, 09:08 Autor: ileana.ghinea Vedete
Și-au asumat relația! Gina Pistol către Smiley: „Nu uita să iei o pâine când vii acasă!”

Chiar dacă sunt de mai bine de 3 ani împreună, cele două vedete s-au ferit pe cât posibil să-și expună pe frontispiciu povestea de iubire.

O dată cu epidemia aceasta de coronavirus, pare că s-au mai relaxat puțin, dovadă fiind chiar cel mai recent video pe care l-a încărcat artistul pe contul lui de socializare.

Pe motiv că-și montează setup-ul pentru transmisiunile video, Smiley și-a intervievat iubita. Ce am aflat din discuția lor.

„Nu uita să iei o pâine când vii acasă!”

1. Că Gina îi gătește rar. „Și ce vrei să-și gătesc zilnic? Nu-ți amintești în copilărie când mâncam și câte 2, 3 zile din mâncarea pe care o gătea mama?”
2. Că pentru weekend au în meniu pui indian? Să fie oare vreun obicei împrumutat de Gina pe vremea când a filmat Asia Express în India?
3. Chestiunea care o enervează cel mai tare pe Gina la Smiley este faptul că este dezordonat. „Cel mai tare mă enervează la colegul meu de izolare faptul că este dezordonat!”, i-a spus Gina iubitului ei. „Apreciez, însă, că lucrează la asta!”, a conchis vedeta Asia Express.

Finalul discuție a fost de-a dreptul înduioșător. „Când vii acasă, te rog să iei o pâine și știi ceva – te iubesc, hai acasă!”, i-a transmis blonda iubitului ei.

Iată cum Gina Pistol și Smiley au reușit să construiască această poveste frumoasă de dragoste în ciuda faptului că, la început, nimeni nu vedea cu ochi buni aceastp iubire a lor. “Deci dragostea durează mai mult de trei ani… Da, da. Ne respectăm foarte mult unul pe celălalt şi nevoile celuilalt. Cumva, eu şi Andrei ne-am găsit unul pe altul, pentru că îi înţeleg şi respect programul şi nu sunt genul de iubită cicălitoare, care să-i reproşeze că a stat prea mult la studio. Dacă petrece mai mult timp acolo decât mi-aş dori eu, mă duc şi eu la studio şi stau cu gaşca de acolo. E foarte interesant să vezi cum se naşte muzica!”, a fost de părere Gina Pistol, potrivit celor de la okmagazine.ro.

Publicat: 10 apr. 2020, 09:08 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă