Și-a îngropat soțul chiar de ziua ei! Drama teribilă a celei mai îndrăgite prezentatoare din România

Publicat: 11 Dec. 2019, 08:03 Vedete

Florentina Fântânaru, una dintre cele mai îndrăgite și calde prezențe din televiziune, a trecut printr-o dramă despre care puțină lume știe.  

”De-a viața ascunselea” este una dintre emisiunile în care vedetele își pun sufletul pe tavă în fața jurnalistei Florentina Fântânaru. Cel mai recent interviu memorabil l-a avut, în premieră, cu Viorica Dăncilă și soțul ei.

”Am filmat acasă la familia Dăncilă. Este primul interviu în care apare domnul Dăncilă, un interviu în care am aflat ce a fost în sufletul lui când soția i-a fost jignită. Sunt împreună de 36 de ani, știu să înfrunte greutățile, știu să se sprijine și să se încurajeze reciproc.”, a scris jurnalista Florentina Fântânaru, pe Facebook.

Iar cu astfel de interviuri-eveniment se poate lăuda cu foarte multe. Ce nu știu mulți este că empatia pe care o are cu interlocutorii de calibru se datorează poate și din pricina unei încercări extrem de grele prin care a fost nevoită să treacă în urmă cu mai mulți ani, atunci când soțul ei a murit din cauza unei boli grave. Fusese diagnosticat cu cancer la plămâni.

Nenorocirea s-a întâmplat chiar de ziua ei. Florentina era la capelă, își veghea soțul decedat și răspundea la sms-urile de felicitare primite și la telefoanele prietenilor care habar nu aveau ce necaz s-a abătut asupra ei.

Cum arată iubitul actual al Florentinei Fântânaru

Anii au trecut, iar între timp îndrăgita prezentatoare a găsit un bărbat care o completează extremd e bine, și foarte important.. se înțelege de minune cu fiul ei.

„Întâlnirea a fost pentru mine foarte emoționantă, pentru că mă gândeam: oare cum o să reacționeze? Era foarte important cum o să-i placă lui, pentru că e normal să te gândești: oare o să se împace, nu o să se împace, o să se placă, nu o să se placă?  dar s-au plăcut, Dragoș a fost foarte curios, normal, și ușor ușor s-au cunoscut și s-au împrietenit. El fiind băiat, are tot timpul dorința de a sta în preajma adulților bărbați, își dorește asta și e foarte important pentru un băiat“, ne-a povestit prezentatoarea emisiunii „Dincolo de aparenţe“.

 

Publicat: 11 Dec. 2019, 08:03 Vedete
Pe aceeași temă