Service si piese auto de calitate doar la APBService!

Publicat: 03 Dec. 2019, 11:39 General
Service si piese auto de calitate doar la APBService!

Una dintre cele mai iubite marci de catre mai toti pasionatii de autoturisme, este BMW. Aceasta companie germana, este renumita pentru realizarea unora dintre cele mai durabile si rezistente autoturisme de pe piata, la nivel global.

Aceste masini insa necesita o ingrijire ceva mai atenta, deoarece si piesele sunt ceva mai scumpe fata de alte marci auto, BMW, fiind totusi o marca premium. Piata auto de la noi numara in prezent foarte multe masini second hand, printre cele mai populare fiind cele marca BMW.

Masina achizitionata la mana a doua, mereu va necesita diverse interventii, excluzand schimburile periodice ale consumabilelor, ceea ce inseamna va vom avea nevoie de o echipa specializata pentru activitatile de service.

Cand vorbim despre reparatii auto, trebuie sa avem in vedere faptul ca la mijloc este vorba despre siguranta in trafic, deci, la nevoie trebuie sa apelam la un service autorizat R.A.R. si care sa fie capabil sa duca la bun sfarsit orice operatiune indiferent de complexitatea acesteia. Daca te numeri printre posesorii de BMW trebuie sa stii ca exista o reprezentanta service BMW si anume APB Service Bucuresti, service care este specializat pentru aceasta marca.

Daca esti in cautarea unui service al marcii germane, APB Service este cea mai buna solutie, in special pentru pasionatii acestei marci atat de controversate. In esenta un autoturism marca BMW, are un pret destul de ridicat in comaparatie cu masinile de buget dar si piese de schimb pe masura si de aceea daca vorbim despre un BMW ceva mai vechi de exemplu cele de la inceputul anilor 2000 care sunt inca foarte populare la noi in tara, este inevitabil ca acestea sa nu se mai strice indiferent cat de bine au fost fabricate, sunt totusi masini vechi APB Service Bucuresti este un service ce are o experienta in domeniu automobilelor BMW de foarte multi ani, fiind de altfel si o reprezentata a acestei marci.

In cazul acestora discutam despre un service care a obtinuit cu brio toate autorizatiile in ceea ce priveste Registrul Auto Roman, ceea ce inseamna ca puteti sta linistit indiferent de cat de complicata sau nu este o manopera, avand garantia calitatii, ca acestia fiind experti in tot ceea ce fac.

Acestia dispun si de un site unde sunt puse la dispoztitia clientilor sau potentialilor clienti, toate detaliile necesare despre serviciile pe care le presteaza echipa APBService – https://www.apbservice.ro.

Indiferent de ce problema ai avea la masina, acestia sunt capabili sa rezolve orice si indiferent ca este  vorba de cea mai banala operatiune sau ce mai grea acestia iti vor rezova problema in cel mai scurt timp:

 • Programare, codare optiuni masina
 • Electrica BMW
 • Revizii periodice
 • Inlocuire paluce frana si discuri
 • Regenerare filtru de particule
 • Schimb lichid racire
 • Schimb lichid de frana
 • Reglaj faruri
 • Schimb bujii
 • Schimb ulei
 • Schimb filtre de aer, combustibil si particule
 • Inlocuire si testare injectoare BMW
 • Inlocuire distributie

Atunci cand este planificat un drum lung cu masina, indiferent ca este vorba despre un BMW sau orice alta marca de autoturisme, este bine sa ii faceti o revizie astflel incat sa va puteti baza 100% pe acesta. Pentru ca autoturismul tau sa nu fie o veriga slaba si sa nu iti dea, de exemplu, planurile de vacanta peste cap, se recomanda aceasta verificare extrem de importanta inainte de plecare, in special daca masina deja prezinta anumite semne ca ar prezenta niste defecte.

Echipa APBService va poate asigura cele mai bune servicii din acest punct de vedere, in ceea ce priveste reviziile iar o astfel de operatiune consta in:

 • Verificarea lichidelor
 • Verificarea curelei de accesorii
 • Verificarea lamelelor stergatoarelor atat pentru parbriz cat si pentru luneta
 • Verificarea sistemelor de iluminare si semnalizare
 • Verificarea instalatiei de aer conditionat daca este cazul
 • Verificarea sistemului de rulare si a directiei
 • Verificarea avelopelor
 • Verificarea sistemului de franare

In plus, service-ul in sine, reprezinta doar o parte din activitatea APBService, si poti apela chiar si atunci cand ai probleme cu masina si cautati piese auto si aveti nevoie de un magazin bun care sa comercializeze piese de cea mai buna calitate, fie ele originale sau after-market, magazinul de piese al celor de la APB Service, reprezinta cea mai buna solutie pentru masina ta. Fie ca ai nevoie de piese pentru BMW-ul tau sau urmeaza facute schimburile de consumabile pentru acest tip de masina, aici vei gasi tot ceea ce ai nevoie, fiind sursa perfecta pentru piese auto BMW, la preturi foarte accesibile, plus livrare imediata.

In ceea ce priveste service-ul APB, acestia dispun de personal calificat, specializat si foarte buni cunoscatori ai marcii BMW. Avand peste 15 ani experienta in acest domeniu si pe aceasta marca, acestia cunosc in amanunt fiecare detaliu care trebuie stiut despre BMW, astfel incat sa poata oferii cele mai bune solutii proprietarilor si la cel mai bun raport pret/calitate.

Fie ca este vorba de reparatii motoare, schimburi de consumabile, reparatii ale sistemelor de franare, electrica ori diagnoza sau revizii si multe altele, aici totul se va realiza foarte rapid, pentru ca toti clientii isi poata conduce masinile intr-un timp cat mai scurt.

Publicat: 03 Dec. 2019, 11:39 General
Pe aceeași temă