Serialele lunii iulie 2018! Ce productii noi au aparut pe piata si ce seriale se continua

Publicat: 10 iul. 2018, 15:38 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Prima jumatate a lunii iulie incepe cu seriale noi pe Netflix.

Iar ca sa nu poti spune dupa un esec in dragoste: „Eh, pana la urma am vazut doar un serial impreuna”, ci „Eh, am vazut doar un serial impreuna, dar toate ne-au placut”, ai lista lor mai jos:

Serialele lunii iulie 2018:

DIN 9 IULIE
-Archer (sezonul 9)
-Lockup: Extended Stay(colectia 1)

DIN 10 IULIE
-Drug Lords(sezonul 2-documentar)- Baronii drogurilor- El Chapo, Jemeker Thompson, Christopher Coke si Klass Bruinsma- se folosesc de frica si violenta pentru a face bani si a evita autoritatile.

DIN 12 IULIE
-The Originals(sezonul 5)
-Saving Private Ryan
-The Terminal- Terminalul spune povestea lui Viktor Navorski (Tom Hanks) venit din Europa de Est să viziteze New York-ul. În timpul zborului, în țara sa are loc o lovitură de stat. Viktor aterizează la aeroportul John F Kennedy având un pașaport care nu mai este valabil și, ca atare, nu are voie să intre în Statele Unite și trebuie să trăiască în terminalul aeroportului până ce războiul de acasă se va fi terminat.

-How to Lose a Guy in 10 Day

DIN 13 IULIE
-Sugar Rush- Cel mai important ingredient este timpul. Cu el lupta echipele concurente in prepararea celor mai gustoase deserturi.
-How It Ends- In urma unui cataclism misterios, un barbat traverseaza tara intr-o calatorie plina de pericole pentru a-si salva iubita gravida.
-Jim Jefferies:This Is Me Now(stand-up)- Arogantul Jim Jefferies depaseste toate limitele, glumind pe seama intalnirilor cu celebritati, a ipocriziei politice si a minunilor corpului uman.
-The Epic Tales of Captain Underpants(sezonul 1- serail pentru copii)- De la o peripetie la alta, doi amici de clasa a patra il transforma pe directorul tafnos al scolii in Capitanul Chilot, un supererou care salveaza situatia.

-Suits(sezonul 6)

DIN 15 IULIE
-Bonusfamiljen/ Familie bonus(sezonul doi)- Pe masuna ce Lisa si Patrik duc relatia la nivelul urmator, apar problemele financiare, neplacerile, iar o revelatie urmeaza sa le conduca intreaga familie.

DIN 24 IULIE
-Iliza Shlesinger: Elder Millennia;(stand-up)

DIN 27 IULIE
-Orange is the New Black(sezonul 6)
-The Bleeding Edge (documentar)

Publicat: 10 iul. 2018, 15:38 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă