Semne ca te insala – Cum sa iti urmaresti iubitul infidel

Publicat: 23 Sep. 2017, 11:40 News 3
Semne ca te insala – Cum sa iti urmaresti iubitul infidel

semne ca te insalaSemne ca te insala – Daca ti s-a intamplat sa ai suspiciuni in privinta fidelitatii iubitului tau, avem cateva sfaturi care pot sa te ajute in aceasta privinta.

Semne ca te insala – Exista o multime de metode prin care poti afla daca partenerul tau de viata te insala. Desigur, nu trebuie sa dai te increzi in toate, pana la proba contrarie, insa poate fi un bun semnal de alarma daca multe dintre aceste semne se confirma.

Am gasit si noi cateva lucruri pe care poti sa le urmaresti cu usurinta si sa iti dai seama daca iubitul tau este cumva pe un drum gresit. Comportamentul oamenilor care insala este asemanator de cele mai multe ori, exista gesturi inconstiente care arata ca o persoana are ceva de ascuns.

Semne ca te insala – Absentele frecvente de acasa

Daca locuiti impreuna si incepe brusc sa lipseasca des de acasa pentru anumite perioade de timp, este cu siguranta un semn ca s-ar putea sa te insele. Motivatiile pot fi diverse: de la ore suplimentare la job, la calatorii neprevazute care apar in ultimul moment, telefonul mobil inchis in anumite perioade de timp cat lipseste, etc.

Semne ca te insala – Cheltuieli nejustificate

Un alt semn foarte usor de observat este lipsa anumitor bani din buget. Daca apar cheltuieli nejustificate sau justificate pueril, s-ar putea sa ai de a face cu o persoana care te insala. Ai putea sa te uiti mai des pe chitantele din masina, s-ar putea sa gasesti cheltuieli in anumite ore ale zilei, din locuri in care nu ar fi trebuit sa se afle.

Semne ca te insala – Secrete multe

Daca ai observat ca isi sterge des mesajele din telefonul mobil sau lista de apeluri, acesta e un semn mai mult decat clar ca are ceva de ascuns. Mai mult, daca si-a instalat parole la care tu nu ai acces pentru laptop, telefon sau tableta, s-ar putea sa aiba de ascuns mai multe decat te astepti.

Semne ca te insala – Schimbari bruste de comportament

Unul dintre cele mai frecvente semne ca te insala este acela ca are schimbari bruste de comportament. Daca brusc a inceput sa se ingrijeasca mai mult decat inainte, sa isi cumpere haine noi sau sa fie mai irascibil in preajma ta, desi nu obisnuia sa fie asa, ar trebui sa cercetezi mai mult situatia.

Publicat: 23 Sep. 2017, 11:40 News 3
Pe aceeași temă