Secretul tulburător despre care Mirabela Dauer nu vrea să vorbească niciodată! Motivul pentru care a fost bătută și amenințată

Publicat: 23 Jan. 2020, 10:32 Vedete

Una dintre cele mai apreciate artiste din România este urmărită de o dezamăgire extrem de mare, aceea că nu și-a putut crește propriul copil din cauza fostului soț care i-a făcut viața un calvar. 

Nu multă lume știe că artista Mirabela Dauer are un fiu pe care îl cheamă Alexandru Popovici, despre care nici ea nu știe aproape mai nimic, pentru că viața i-a purtat pe drumuri diferite.

Acesta este unul dintre cel mai tabu subiect din viața artistei și este aproape imposibil să obții vreodată de la ea detalii despre Nanu, căci așa este alintat fiul ei, Alexandru Popovici. Lucrurile s-au cam tranșat pentru todeauna când copilul avea 3 ani, iar artista s-a decis să se separe de tatăl lui. Nu și-a dorit să-și piardă copilul în detrimentul unei mame vitrege, asta a susținut foarte vehement însă atunci când și-a făcut curaj să vorbească despre acest subiect

Am făcut tot ce trebuie pentru a-mi recupera fiul. Nu s-a putut și nu mă interesează dacă voi fi acuzată pe veci pentru acest lucru. Mai mult nu puteam face. Acum, băiatul meu nu mai există„, declara cântăreața în presă, în 2012.

În timpul celui de-al doilea mariaj, cântăreața a suferit teribil.

Soțul ei de atunci, Traian Popovici, a recunoscut chiar că a bătut-o cu fierul de călcat și a amenințat-o cu moartea.

Mai mult, în timpul divorțului, bărbatul a tocmit martori falși, care au depus mărturie că acesta și-a găsit soția înșelându-l, fapt ce a determinat judecătorii să acorde tutela fiului către Traian Popovici, în detrimentul artistei.

După ce am prins-o cu amantul în pat la Venus, în hotelul Felicia, am bătut-o pe Bela cu fierul de călcat! A fost o nebunie de moment, pentru că azi n-aş mai face la fel. Eram tineri şi impulsivi„, a spus Traian Popovici.

Publicat: 23 Jan. 2020, 10:32 Vedete
Pe aceeași temă