Secretul multor vedete, dezvăluit – poartă corset modelator oricând!

Publicat: 09 Jul. 2021, 14:31 News

Dacă vreodată v-ați întrebat cum se face că unele femei au o talie de viespe, ei bine în multe dintre cazuri nu este vorba de muncă intensă la sală și de dietele drastice. Secretul este altul: corsetul modelator purtat destul de des și chiar și lenjeria modelatoare.

Despre un corset modelator știm că este acea piesă ce o dată îmbrăcată strânge talia. Nu sună prea confortabil, însă cel puțin este calea sigură de a obține o talie mai îngustă, imediat, dar și pe termen lung, dacă ne gândim la purtarea acestuia în mod repetat.

Corsete modelatoare găsiți și la Clessidra.ro, un eshop dedicat acestei nișe. Și dacă tot ajungeți pe această pagină, vă veți bucura să descoperiți și lenjerii modelatoare.

 

Pentru măsuri de urgență, corsetul este cu efect imediat

Desigur că o talie îngustă și un trup bine sculptat se obțin după mari eforturi și în timp și se mențin pe măsură de greu. Este o disciplină extraordinară, ca stil de viață, nutriție și sport, toate la un loc. Așadar este de la sine înțeles că nici rezultatele nu au cum să vină dintr-o dată, peste noapte.

Ce vă faceți însă când aveți de onorat cu prezența la un eveniment monden și ați dori să purtați una din cele mai sexy și mai mulate rochii? Evenimentele au fost rărite în ultimul an, din cauza pandemiei și acum când restricțiile par să fie mai relaxate, altele sunt grijile.

 

Corsetul modelator vine ca o soluție

Acesta are efect imediat de aplatizare. Iar zona abdominală, cea unde se depune mai repede și mai multă grăsime, este zona pe care v-o doriți instant lucrată. Pentru un efect maxim, pentru ca linia corpului și pe măsură ce coborâți cu privirea să fie mai atractivă, puteți alege acele corsete cu bretele care să vă susțină mai bine bustul. Lenjeria modelatoare este ceva mai diversificată și vă ajută să modelați ușor și linia picioarelor.

Astfel de articole au evoluat în timp și au ajuns să fie produse la standarde înalte. Au efect termic, așadar încălzesc zona și astfel ajută la transpirație și la eliminarea apei în exces. Adică altfel spus vă lucrează zona abdominală chiar și când stați. Se închid cu sistem de tip moș și babă, în 3 rânduri  și astfel le puteți ajusta în funcție de mărimea taliei ce se va modifica în timp, pe măsură ce veți pierde centimetri.

Din latex, spandex, cu închidere invizibilă, cu laser cut adică fără acele cusături îngroșate pe margini încât să trădeze pe sub haine că le aveți pe piele, corsetele modelatoare sunt răspunsul potrivit pentru cele care simt nevoia de o îmbunătățire fizică, imediată.

Nu vă încorsetați inutil. Adică nu exagerați cu alegerea făcută. Există corsete modelatoare special dedicate mamelor, în etapa lor postpartum și în procesul de redobândire a siluetei. Există de asemenea diverse grade de compresie, unele sunt agresive, dar nu oricine ar suporta să poarte așa ceva.

Fie că va fi o purtare one time sau o completare în planul de exerciții pentru modelarea corporală, nu vă sfiiți să descoperiți corsetele modelatoare. Acestea sunt unul din secretele multor vedete pentru a arăta impecabil pe covorul roșu!

 

Publicat: 09 Jul. 2021, 14:31 News
Pe aceeași temă