Secretul ascuns de Mihai Bendeac până la 38 de ani. Este o surpriză totală

Publicat: 28 mai 2024, 11:00 Autor: Soare Raisa Vedete

Mihai Bendeac pozează mereu într-un personaj misterios, rebel, exigent în ceea ce privește femeile. Pare că nu-și găsește locul, motiv pentru care este veșnic nemulțumit. Dar cine este, de fapt, Mihai Bendeac.

Pe data de 4 august, Mihai Bendeac le-a oferit fanilor săi de pe rețelele de socializare o surpriză de zile mari, imagini cu tatăl lui. Deși actorul este una dintre vedetele cunoscute în toată țara, tatăl acestuia, Dănuț Bendeac, este aproape necunoscut publicului larg.

„Până la 38 de ani nu am plătit nicio factură”

Actorul de 40 de ani are un tată în vârstă de 63 de ani, care a preferat mereu să stea departe de lumina reflectoarelor. Însă, foarte discret, el s-a ocupat cu mare atenție de cei doi fii ai săi, Mihai și Andrei Bendeac, mezinul familiei, care are 22 de ani. Fostul jurat de la iUmor a recunoscut că, până la vârsta de 38 de ani, Dănuț Bendeac a fost cel care i-a gestionat finanțele:

„Până la 38 de ani nu am plătit nimic, nu am plătit nicio factură. Eu dau, toți banii ăia se duc acolo, într-un cont de-al meu. Tata de acolo plătește tot. Eu nu știu câți bani am, am un cont pe care îmi bagă el bani din când în când”.

Părinții vedetei sunt căsătoriți de 39 de ani și sunt împreună de peste patru decenii. Actorul s-a născut chiar în anul în care cei care i-au dat viață au făcut nunta, 1983.

Părinții lui Mihai Bendeac au o afacere de succes

La rândul său, mama actorului de la Antena 1, Emilia Bendeac se poate lăuda că are o carieră de invidiat. Și-a deschis propriul cabinet stomatologic în sectorul 2 al Capitalei. Asistentă de meserie, Emilia Bendeac l-a cooptat și pe soțul său în afacere. Un parteneriat la fel de fericit ca cel din viața personală, căci împreună au reușit să strângă o avere deloc neglijabilă. Au cumpărat inclusiv două apartamente pe care ulterior le-au închiriat.

„Din bani, de-a lungul timpului, maică-mea are un cabinet stomatologic, care, atenție, să nu te gândești că este o clinică. Este într-un apartament de două camere, de trei, pardon. Și avem două apartamente în chirie. Este un medic acolo, Anca Pintea, care are și cabinetul ei, dar lucrează și pentru cabinetul mamei mele și este medicul meu de ani și ani.

Pe Bulevardul Chișinău este cabinetul, și mama, săraca, a albit de cât timp există cabinetul respectiv pentru că ea întotdeauna a trăit cu această chestie în minte: ‘Doamne, dacă se întâmplă vreodată ceva aici, toată lumea o să știe că sunt mama lui Mihai. Cât a muncit copilul ăsta toată viața să îi stric eu imaginea’. Maică-mea sună pacienții seara, înainte să se culce. E foarte, foarte tare”, a dezvăluit Mihai Bendeac în podcast-ul lui Cătălin Măruță, acum un an.

foto: social media

Publicat: 28 mai 2024, 11:00 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă
×