Secrete din viata de familie a lui Hugh Hefner! Cum se comporta sotia lui Crystal in ultimii ani

Publicat: 05 Oct. 2017, 18:33 News 3

Ultimii ani din viata „taticului Playboy” au fost unii linistiti, petrecuti in familie. Una dintre fostele iubite ale lui Hugh Hefner a fost cea care a dat toate detaliile.

La o saptamana de la moartea lui Hugh Hefner au iesit la iveala secrete din viata acestuia. Celebrul barbat a ales sa se retraga din lumina reflectoarelor. In 2016 a vandut si conacul Playboy, renumit pentru petrecerile pe care Hugh Hefner le organiza. Daca mereu a fost acompaniat de „iepurasii” sai, mii de femei frumoase, ultimii ani au aratat diferit pentru magnatul Playboy.

Secrete din viata de familie a lui Hugh Hefner

Crystal, sotia sa, i-a fost mereu alaturi, inca din 2012, atunci cand s-au casatorit. Blonda in varsta de 31 de ani a stat cu Hugh Hefner pana in ultimele clipe ale acestuia. La fel si cei patru copii ai sai. In primavara anului trecut, Barbi Benton, fosta iubita a lui Hugh Hefner s-a intalnit cu acesta. „Era foarte suparat ca se scria prin ziare ca nu mai are foarte mult timp ramas. Mi-a spus ca inca nu pleaca nicaieri. Tocmai isi cumparase locul de veci, in apropiere de mormantul celebrei Marilyn Monroe”, a povestit Barbi Benton, in varsta de 67 de ani.

Secrete din viata de familie a lui Hugh Hefner

Un alt apropiat al familiei Hefner a marturisit ca sotia celebrului magnat a avut constant grija ca acestuia sa nu ii lipseasca nimic. In ultimii ani a dus un trai linistit impreuna cu aceasta. „Crystal ii era mereu companionul de nadejde. Ii devenise foarte devotata lui Hugh”, a spus apropiatul, potrivit msn.com. Chiar daca starea de sanatate a lui Hugh Hefner se inrautatise in ultima perioada, el a ramas fidel unei rutine.

Secrete din viata de familie a lui Hugh Hefner

In fiecare zi de luni alegea sa faca „seara baietilor”, in care lua cina mai tarziu si urmarea filme alb-negru impreuna cu apropiatii. In ultimul sau interviu acordat vreodata, Hugh Hefner a marturisit ca se simte foarte norocos. „Cred ca sunt extrem de binecuvantat. Playboy e o viata de fantezie pentru multi oameni, inclusiv pentru mine”, spunea pe atunci Hugh Hefner.

Publicat: 05 Oct. 2017, 18:33 News 3
Pe aceeași temă