Secretul voalului purtat de Meghan Markle la nunta cu Printul Harry! Gestul extraordinar facut de Regina Elisabeta a II-a pentru ducesa de Sussex

Publicat: 19 May. 2018, 22:30 Vedete

Secretul voalului purtat de Meghan Markle la nunta cu Printul Harry!

Secretul voalului purtat de Meghan Markle la nunta cu Printul Harry!

Accesoriul superb a fost prins cu o tiara cu diamante a reginei Mary, care i-a fost imprumutata lui Meghan Marklede de catre Regina Elisabeta. Podoaba este una speciala si a fost realizata in 1932, alaturi de o brosa din 1893.

Meghan Markle a fost machiata discret de make-up artistul Daniel Martin, care a lucrat pentru casa Dior. Coafura ducesei de Sussex a fost realizata de Serge Normant, stilistul vedetelor.

Potrivit Kensington Palace, verigheta miresei a fost modelată după o piesă din aur galez, cadou de la majestatea sa, regina Elisabeta a II-a. Inelul prinţului Harry va fi din platină cu o textură finisată.

De asemenea, si Printul Harry a reusit sa fie in centrul atentiei. El si fratele sau mai mare, printul William, duce de Cambridge, au fost imbracati in uniforme.

Dupa ceremonia emotionanta de la capela St. George, cei doi miri au iesit pe treptele bisericii si au oferit multumii sarutul mult-asteptat. Apoi au salutat multumimea dintr-o caleasca, care a facut turul orasul istoric Windsor. Apoi au mers direct la receptia organizata in cinstea lor de Regina Elisabeta, la Castelul Windsor.

« Pagina anterioară

Publicat: 19 May. 2018, 22:30 Vedete
Pe aceeași temă