Se joacă și cu stânga, și cu dreapta! Eroticomanul Tudy și-a scos telefonul și câinele la plimbare. S-a descurcat bine la două capete!

Publicat: 20 Apr. 2020, 18:48 News

Tudy Ionescu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Din păcate îl cam știe toată țara după episodul din 2011, cu Oana Zăvoranu, însă a făcut tot efortul să-și spele imaginea. În prezent este singur, din câte se pare, dar se pare că a rămas dibace.

Tudy Ionescu putea să-și cumpere bilete (doar dus) și să se izoleze pe cea mai pustie insulă din lume după ce a îndurat rușinea din 2011. Dar el, băiat deștept, a trecut cu demnitate peste tot, și chiar a îndrăznit să-și construiască o imagine publică, așa că a intrat ușor-ușor în politică.

În prezent este consilier la Primăria Capitalei, ceea ce înseamnă că nu-i merge deloc rău. În dragoste nu prea are el noroc și, din câte se pare, izolarea l-a prins singur.

Paparazzii CIAO.RO l-au surprins prin fața blocului său, în timp ce butona de zor telefonul, deși scopul ieșirii din casă trebuia să fie plimbatul câinelui. Sărmanul patruped, aproape că implora din priviri să fie băgat în seamă, însă Tudy părea că plimbă mai degrabă telefonul..

Privirea lui îndreptată spre telefon exprima puțină îngrijorare, însă la un moment dat și-a revenit și a încercat să împace și capra, și varza, cum se spune în popor.

Așa că Tudy și-a folosit ambele mâini dibace, iar cu una butona, în vreme pe cealaltă o folosea ca să se joace cu câinele.

 

Publicat: 20 Apr. 2020, 18:48 News
Pe aceeași temă