Schimbare importantă la Kanal D! Ce se întâmplă cu Ilinca Vandici şi Teo Trandafir

Publicat: 07 iun. 2024, 12:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Schimbare importantă la Kanal D! Ce se întâmplă cu Ilinca Vandici şi Teo Trandafir

Schimbare importantă la Kanal D! Şefii trustului au făcut anunţul care i-a luat prin surprindere pe telespectatori! Află în rândurile de mai jos ce se întâmplă cu Ilinca Vandici şi Teo Trandafir începând de luni, 10 iunie.

De câteva luni, aşa cum bine se ştie, Teo Trandafir şi Ilinca Vandici fac echipă la emisiunea Follow us! de pe Kanal D 2. Vedetele au reuşit să îi ţină pe telespectatori în faţa micilor ecrane cu diferite subiecte interesante.

Pentru fanii emisiunii, şefii de la Kanal D au făcut recent un anunţ important. Începând de săptămâna viitoare, emisiunea „Follow us!” va fi difuzată de luni până joi, de la 21:00, la Kanal D2.

Ce spun vedetele despre noua schimbare

Alături de Teo Trandafir și Ilinca Vandici vin la masa dialogului și specialiști care fac lumină în cele mai spinoase dintre dezbateri.  Publicul se va bucura în continuare de umorul și energia bună, nelipsite în platoul emisiunii „Follow us!”.

„Ne dorim să oferim publicului una dintre cele mai plăcute și utile experiențe în fața micului ecran. E natural să îți dorești să discuți, să înțelegi întâmplări, acțiuni, oameni, dar să îți și dorești să te relaxezi, în același timp. Asta facem la , și sunt bucuroasă că reacțiile publicului sunt atât de frumoase. Începând de luni, va așteptăm alături de noi, în fiecare seară, de la 21:00”, a spus Ilinca Vandici.

„De luni, ne așternem la vorbă seara, de la 21:00! Rămânem la fel de curioase, de dornice să vă aducem în discuție cele mai interesante subiecte! Vă mulțumim că sunteți cu ochii pe noi și vă invităm în continuare să ne dați idei, să ne spuneți ce vă interesează, pentru că ceea ce vă preocupă pe dumneavoastră ne reține nouă atenția”, a spus Teo Trandafir.

Aşadar, nu pierdeți, de luni până joi, de la 21:00, „Follow us!”

Sursă foto: social media

Publicat: 07 iun. 2024, 12:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×