Scene SOCANTE la o nunta din Rusia! Mireasa s-a dat jos din masina si a inceput sa tipe! Ce-a urmat a atras toate privirile! VIDEO

Publicat: 07 feb. 2018, 12:22 Autor: D. C. News 3

Scene SOCANTE la o nunta din Rusia! Mireasa s-a dat jos din masina! Femeia imbracata in rochie de mireasa a inceput sa tipe si i-a dat in cap soferului cu buchetul de flori.

Nunta este una dintre cele mai asteptate zile din viata unui cuplu si, teoretic, una dintre cele mai fericite. Spunem teoretic intrucat mireasa din video-ul de mai jos nu are nimic in comun cu fericirea sau bunadispozitie. Scene socante la o nunta din Rusia! Mireasa s-a dat jos din masina!

O masina alba se opreste la un semafor, intr-un oras din Rusia. O femeie imbracata in rochie de mireasa, alba lunga, cu o haina de blana deasupra si un buchet de flori in mana se da jos din autovehicul. La cateva secunde distanta deschide portiera si soferul care porneste dupa femeie. O ajunge din urma si incepe scandalul.

Tipetele au atras atentia trecatorilor care nu se puteau abtine sa nu se holbeze la scena de teatru sau film. Mireasa tipa cat o tinea gura si ameninta ca pleaca, iar barbatul o tragea de maini in speranta ca va putea sa o bage in masina.

mireasa fuge de la nunta

mireasa fuge de la nunta

Scene SOCANTE la o nunta din Rusia! Mireasa s-a dat jos din masina!

Un minut a durat situatia penibila, dupa care barbatul s-a lasat pagubas si a lasat-o pe mireasa sa se indeparteze de masina. Nu stim daca scena a avut loc inainte sau dupa oficierea cuniniei, insa cert este ca problemele au si aparut in paradis.

Un trecator, uimit de ce se desfasura in fata ochilor lui, a filmat totul. Video-ul a fost facut public si a adunat peste 2 milioane de vizualizari. Ce-i drept nu vezi in fiecare zi o mireasa care isi distruge buchetul de mireasa lovindu-si partenerul cu el in cap.

Publicat: 07 feb. 2018, 12:22 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă