Scandalul dintre Emily Burghelea și Antena 1 nu s-a încheiat! Fosta asistentă TV, somată să plătească pentru denigrarea emisiunii Acces Direct: „Fiecare postare costă 5.000 de euro”

Publicat: 13 Aug. 2020, 15:12 Vedete
Scandalul dintre Emily Burghelea și Antena 1 nu s-a încheiat! Fosta asistentă TV, somată să plătească pentru denigrarea emisiunii Acces Direct: „Fiecare postare costă 5.000 de euro”

Scandalul dintre Emily Burghelea și Antena 1 este departe de a se fi terminat! După ce asistenta Tv și-a dat demisia, neputând să accepte faptul că Viorel o agresează fizic pe Vulpița, Antena 1 ar putea să o cheme în instanță pe frumoasa blondină pentru defăimare.

Emily Burghelea a mărturisit recent pentru Cancan.ro că Acces Direct i-ar fi cerut o sumă colosală pentru postările pe care le-a făcut despre emisiunea la care a lucrat. Fosta asistentă spune că este fericită pentru că are cine să o apare în cazul unui eventual proces.

”După ce mi-am dat demisia, legal adviserul mi-a trimis mai multe mail-uri (notificări) prin care îmi spunea că fiecare postare pe care o să o fac o să coste 5.000 euro (story+postări în feed+vloguri +orice declarație). I-am rugat să calculeze cât am de plată și i-am rugat să îmi dea contul în care să le trimit banii. Ulterior, în presă au apărut zvonuri «pe surse» că am să le dau 380.000 de euro și nu știu cum au făcut ei calculul ăsta.

După ce i-am întrebat cât am de plată în total, nu mi-au mai răspuns. Ce m-a bucurat cel mai tare a fost că avocați celebri s-au oferit să mă apere pro bono. Oameni foarte, foarte pricepuți, poate chiar cei mai pricepuți din domeniu. Au auzit despre caz și m-au contactat”, a spus Emily Burghelea, pentru sursa citată.

”M-a rugat să îi protejez identitatea momentan”

Mai mult decât atât, Emily Burghelea a mărturisit faptul că povestea violențelor de la Acces Direct și mușamalizarea lor este cunoscută și de o colegă din cadrul echipei, care i-a spus că o poate ajuta în posibilul proces.

„Chiar și o colegă din interior care încă mai lucrează acolo s-a oferit, în caz de proces, să vină martor și mi-a spus că nici ea nu este de acord cu ce se întâmplă acolo. M-a rugat să îi protejez identitatea momentan. Acum aștept să văd ce o să fie. Sunt optimistă în eventualitatea unui proces și cu siguranță o să îl câștig pentru că am dreptate”,a mai completat Emily Burghelea.

Publicat: 13 Aug. 2020, 15:12 Vedete
Pe aceeași temă