Scandalos! O mamă și-a vândut bebelușul pentru 276 de euro pentru a le cumpăra celorlalți 3 copii haine și dulciuri

Publicat: 28 Oct. 2020, 13:49 Arhiva

O mamă din Rusia a făcut un gest absolut scandalos: și-a vândut unul dintre copii cu intenția de a le procura haine și dulciuri celorlalți trei copii pe care îi are.

O femeie din Rusia a reușit să șocheze opinia publică, mămicile, dar și poliția, după ce a luat decizia de a-și vinde copilul pe suma de 276 de euro. Banii primiți pe nou-născut s-au dus pe dulciuri și haine pentru ceilalți trei copii pe care femeia îi are. Femeia, care are vârsta de 30 de ani, și-a pus copilul la vânzare pe ”piața neagră”. Cea de origine cecenă a reușit să găsească un cuplu căruia să îi dea copilul. Atunci când a mers la ecografie și s-a internat în maternitate, înainte de naștere, femeia a folosit pașaportul persoanei care cumpăra copilul.

Totuși, la mijloc ar fi fost și un regret, deoarece femeia, după ce a născut copilul a avut un sentiment matern, dar cum afacerea era deja încheiată între ea și cuplul respectiv, nu a mai vrut să dea înapoi, arată stirileprotv.ro.

Un bebeluș a murit, după ce mama sa i-a dat să bea sânge de broască țestoasă pentru a-l proteja de coronavirus

Un bebeluş în vârstă de cinci luni a murit după ce a băut sânge de broască ţestoasă. Părinţii şi sora ei au ajuns la spital în stare gravă din cauza aceluiaşi tratament luat de la un vraci. Părinții copilei, împreună cu sora ei de șapte ani, au băut din această licoare, convinși că are efect împotriva virusului.

Apropiaţii familiei sunt împietriţi de durere, după cum a declarat chiar directoarea instituției medicale. De asemenea, aceasta a mai declarat că cea mică era deja moartă când au ajuns la spital, după ce a ingerat o băutura.

Publicat: 28 Oct. 2020, 13:49 Arhiva
Pe aceeași temă