Scandalagiul Vecerdea, contestatarul lui Ion Țiriac și a Federației Române de Tenis, afaceri “necurate” în SUA!

Publicat: 14 Jan. 2020, 17:10 News
Scandalagiul Vecerdea, contestatarul lui Ion Țiriac și a Federației Române de Tenis, afaceri “necurate” în SUA!

Scandalagiul Marius Vecerdea, contestatarul conducerii FRT, se pare că are o serie de „afaceri” dubioase în SUA, potrivit unor date oficiale din cadrul sistemului de Justitie american, relatează în exclusivitate Pro Sport

Numele său a apărut în instanțele din mai multe comitate ale statului Florida pentru diferite cauze, de la proceduri de divorț și faliment, acțiuni pentru colectarea datoriilor sau evacuare și până la încălcarea unor reguli de circulație în 2013.

Marius Vecerdea (45 de ani) pare să dețină mai multe adrese în statul Florida, începând din decembrie 1998, aici fiind incluse, dar nu se limitează, la domicilii din Palm Beach, St. Lucie sau Broward, în statul Florida, dar legăturile sale sunt extinse și în Carolina de Sud sau Nevada.

Totuși, antrenorul de tenis din Sibiu, are ca „sediu” Florida. În martie 2019 spunea că este cetățean american, statut de care s-a folosit pentru a-și „deschide uși” către Federația Internațională de Tenis. In SUA a cunoscut și problemele judiciare, inclusiv la instantele comitatelor din Broward, St. Lucie și Palm Beach, el ajungâng chiar și în fața Curții de Insolvență a Statelor Unite (Districtul Sudic din Florida).

Citește continuarea articolului pe Pro Sport.  

Publicat: 14 Jan. 2020, 17:10 News
Pe aceeași temă